Deliha filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Deliha filminin konusu nedir, oyuncuları kimler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2022 17:21

Deliha, ekranlarda izleyiciyle buluşuyor. Gupse Özay'ın senaryosunu yazıp oynadığı filmin yönetmen koltuğunda Hakan Algül oturuyor. Peki Deliha filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

Deliha, biraz deli ve tez canlı bir kadının aşkı bulmaya çalışırken başından geçen komik olaylara odaklanıyor. Komedi türündeki filmin senaryosu Gupse Özay'a ait. İşte Deliha filminin ayrıntıları...

DELİHA FİLMİNİN KONUSU

Deliha, hikayesinin merkezine saf, temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan Zeliha'yı alıyor. Zeliha, arkadaşlarıyla bir gün fal baktırmaya gidiyor ve hayatının aşkını çok yakında bulacağını duyunca hayatı tamamen bunun üzerine kurulu hale geliyor. Aynı gün mahallede bir fotoğrafçı dükkanı açılıyor. Oldukça yakışıklı olan Şirinceli Cemil ve kardeşi Cemal de dükkanın sahipleridir. 10 saniyede merdivenleri inerse hayatının aşkını bulabileceğine inanan ve mahallelinin diline 'Deliha' diye düşen genç kadın, dükkana adeta dalıyor ve işler komik bir şekilde karışmaya başlıyor.

Haberin Devamı

DELİHA FİLMİ OYUNCULARI

Gupse Özay'ın başrolde olduğu Deliha'nın oyuncu kadrosunda Gupse Özay, Derya Alabora, Esin Eden, Cihan Ercan, Barış Arduç, Zeynep Çamcı, Hülya Duyar, Cenk Korkmazel, Korhan Herduran, Ali Çelik, Nezih Tuncay, Gülay Baltacı, Feriha Eyüboğlu, Benian Sönmez, Gülsüm Alkan, Serap Durmaz, Kadriye Çetinkaya, Jeyan Tözüm, Fatih Özkan gibi isimler yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!