Deli Gönül ön gösterimi bugün Fox Tv yayın akışında... Deli Gönül oyuncuları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Deli Gönül ön gösterimi bugün Fox Tv yayın akışında...  Deli Gönül oyuncuları kimler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2017 15:31

Fox Tv yayın akışında bugün Deli Gönül ön gösterimi dikkat çekti. Tanıtım fragmanlarıyla dikkatleri üzerine çeken ve merak uyandıran Deli Gönül’ün oyuncuları arasında sevilen yüzler var. Bu akşam ön gösterimi ile seyirci karşısına çıkacak olan dizinin ilk bölümü ise yarın akşam yayınlanacak. Peki, Deli Gönül oyuncuları kimler? İşte detaylar!

Haberin Devamı

Yeni yaz dizisi Deli Gönül için geri sayım sürerken Fox Tv yayın akışıyla heyecanlandıran bir duyuru yaptı. Tanıtım görüntüleri ile diziseverlerin dikkatini çeken Deli Gönül dizisinin ön gösterimi bugün yayınlanacak. Oyuncu kadrosunda Murat Ünalmış, Tuvana Türkay, Çiğdem Batur, Ogün Kaptanoğlu, Macit Sonkan,İştar Gökseven, Mine Tüfekçioğlu, Nilgün Karababa, Barış Yalçın ve Tarık Özenbaş gibi isimlerin yer aldığı Deli Gönül’ün 1. bölümü 4 Temmuz Salı akşamı 21:00’de Fox’ta ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. İşte Deli Gönül oyuncuları ve karakterler…

Murat Ünalmış- Mehmet Kadir Ölçek

Hatay’lı bir edebiyat öğretmeni. Herkes tarafından tanınan, çok sevilen bir adam. Yardımsever, fedakar, eli açık biri. Öğrencilerinin öğrenmeleri, edebiyatı sevmeleri ve en önemlisi, iyi birer insan olarak yetişmesini amaç edinmiş bir öğretmen.

Ablası, bir dağ köyünde rastladığı Mustafa dede ve torunu Şükran ile birlikte yaşamakta ve Şükran’ı kızı gibi sevmektedir, onu için her zorluğa katlanır ve katlanacaktır. Fatmanur onun hayatında bir dönüm noktasıdır. Hatay’da böyle sevgi dolu ve neşe içerisinde geçen yaşamında istediği, beklediği, belki ablasının ona anlattığı hikayelerden bildiği, anne ve babasının sonsuz aşkına benzer bir aşka asla rastlayamamış ve bu nedenle hiçbir zaman evlenmemiştir. Fatmanur’u görene dek. Fatmanur’un Hatay’a gelişi ile Kadir’in hayatında büyük değişimler yaşanacaktır. Bu aşk Hatay’dan İstanbul’a dek uzanacak, Kadir’in deli gönlündeki fırtına hiçbir zaman dinmeyecektir.

Haberin Devamı

Tuvana Türkay- Fatmanur Güzel

Beykoz’lu bir ailenin kızı. Annesi, babası, ağabeyi ve yengesi ile birlikte yaşamaktadır. Müzisyen olarak başladığı macerasını, hayalinde öğretmek olduğu için bu yönde değiştirmiş. Babasının baskıcı tutumu ile tüm hayatını kurgulamasına bir dur demek için, müzik öğretmeni olur. Müzik öğretmeni olarak Hatay’a atanmak ve burada Kadir ile tanışmak hayatının bütün yönünü değiştirecektir. Hayalperest ve neşeli, bir ceylan gibi narin ama tüm bunların yanında kararından vazgeçmeyen inatçı bir yönü vardır Fatmanur’un. Bir de Kadir’e duyduğu ölümsüz sevgi… Tüm engeller önlerine bir bir dikilirken, o içinde bu sevdayı hep yeşertecektir.

Haberin Devamı

Çiğdem Batur- Türkan Erten

Münevver Erten Kolejinin sahibinin kızı ve yönetim kurulu başkanı. Bu okul onun hayatta en değer verdiği şeylerden biridir. Kardeşi Şafak, bu okulda okumaktadır. Annesini 10 sene önce kaybetmiş. Babası ile zaten hiçbir zaman sağlıklı bir baba kız ilişkisi olmamış. Babası bu okulu seneler önce açmış ve sonra satmak istemiş, fakat Türkan isteyince yönetimi ona devrederek çekilmiş. Türkan kendince bu okulu başarılı bir hale getirerek babasına, iş başarabilir biri olduğunu kanıtlama çabası içinde. Çok planlı, programlı biri.

Babasının çapkınlık hikayeleri ile büyüdüğü için erkeklere güvenmiyor, bu nedenle kimse ile gerçek bir samimiyet kurmuyor. Bu kural Kadir için esneyecektir. Kadir’i hayatının merkezine oturtacak daha sonra sevgisinin karşılıksız olduğunu öğrenecektir. Bu Türkan için bir ihanet sayılır ve şu bir gerçek, Türkan asla ihaneti unutacak ya da sineye çekecek biri değildir.

Haberin Devamı

Ogün Kaptanoğlu- Ahmet Ertuğrul

Fatmanur’un çocukluk arkadaşı, Türkan’ın okulunda resim öğretmeni. Ahmet dışarıdan bakıldığında hayatı ciddiye almayan ve devamlı dalga geçen biri gibi görülüyor. Onun bu aydınlık, gülümseyen ve neşe veren gibi görünen yanı, dışarıya özellikle Fatmanur’a gösterdiği yüzü. Oysa içinde kimseye göstermediği karanlık bir yanı var. Bu yanı sinirli ve hırçın. Ama onun bu yönünü tetikleyen iki şey var. Bir ailesinin fakirliğinin gözler önüne serilmesi, iki Fatmanur’a duyduğu aşkın yara alması.
Fatmanur’un aşkını ve sevgisini kazanmak için, hayatta yapamayacağı şey yok. Belki bu uğurda Fatmanur’a bile zarar verebilir.

Macit Sonkan- Basri Kavaslı

Haberin Devamı

Hataylı, 60 yaşlarında. Uzun süredir İstanbul’da yaşıyor ve kebapçılık yapıyor. Tam anlamıyla kalender biri. Ayşe’nin eski yavuklusu, zamanında Ayşe’ye çok aşık olmuş. Türlü zorlukları aşıp, herkesi karşılarına alarak evlenmeye karar vermişler. Ama Ayşe’nin gençliğin verdiği heyecan ile onu ihar etmesi sonucu hapse girmiş. Hala ona aşık ve ölene kadarda bu böyle devam edecek gibi duruyor.
Hayırsever biri, kimin eli dara düşse hemen yardım etmeye çalışan bir mizacı var. Mala mülke zerre önem vermez. Az konuşan ama öz konuşan biri. En büyük lüksü ocak başında kebabını pişirip, rakısını içmek bir de Ümmü Gülsüm çalıyorsa değmeyin keyfine.
Ayşe, Kadir ve Şükran’ın gelişi ile yalnızlığı son bulup, yeni bir aileye kavuşacak. Yeni bulduğu ailesinin başına gelebilecek her şeye karşı, sonuna kadar savaşacaktır.

BAKMADAN GEÇME!