Deli Aşk filmi nerede çekildi? Deli Aşk filmi oyuncuları kimdir? İşte oyuncu kadrosu ve genel hikayesi

Güncelleme Tarihi:

Deli Aşk filmi nerede çekildi Deli Aşk filmi oyuncuları kimdir İşte oyuncu kadrosu ve genel hikayesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2018 22:09

Murat Kaman ve Emrah Kaman'ın senaryosunu yazdığı ve Cem Yılmaz'ın yapımcılığını üstelendiği Deli Aşk, beyabeyperde ardından televizyon izleyicileriyle buluşuyor. 10 Mart 2017 tarihinde vizyona giren Deli Aşk, bu akşam TV8 ekranlarında olacak. Peki, Deli Aşk filmi nerede çekildi? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Haberin Devamı

Deli Aşk, Maraş dondurmacısı Ekrem’in sevdiği kız Neşe’nin kalbini kazanmaya çalışırken başına gelen komik olayları konu ediyor. Komedi türündeki Deli Aşk’ta Maraş dondurmacısı Ekrem’e Emrah Kaman, sevdiği kız olan Neşe’ye ise Pelin Akil hayat veriyor. Emrah Kaman ve Murat Kaman'ın senaryosunu yazdığı, Cem Yılmaz'ın yapımcılığını yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Zafer Algöz, Pelin Akil, Şafak Pekdemir, Abdullah Şahin, Yasemin Öztürk, Nilperi Şahinkaya, Toygan Avanoğlu gibi isimler yer alıyor.

DELİ AŞK OYUNCULARI

EMRAH KAMAN

Filmin başrol oyuncusuna hayat veren Emrah Kaman aynı zamanda filmin senaristi. Emrah Kaman, kardeşi Murat Kaman ile birlikte daha önce Kaçma Birader isimli filmi de yapmış ve film oldukça fazla beğeni toplamıştı. Emrah Kaman ve Murat Kaman Türk Sinema piyasasında “Kaman Biraderler” olarak bilinmektedirler.

PELİN AKİL

Haberin Devamı

Filmdeki baş karakterlerden biri olan Neşe karakterini oynuyor. Rent Müzikali, Marika'nın Serveti, Abim Geldi, İstanbulname, Depo ve Sersefil-Korkuyorum sevgilim gibi tiyatro oyunlarında yer aldı. Reklam filmlerinde oynadı. Daha önce Arka Sıradakiler (TV Dizisi) , Seksenler (TV Dizisi), Suskunlar (TV Dizisi), Su ve Ateş, Saklı ve Keşif gibi yapımlarda görev alan Pelin Akil, eşiyle beraber çektiği skeç tadındaki videolarla da sık sık gündeme geliyor. 

ZAFER ALGÖZ

1989 yılında İstanbul Devlet Tiyatroları'na tayin olan Algöz, birçok oyunda rol aldı, dizi ve sinema filmleri çevirdi. İstanbul Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak çalışmaktadır.Ayrıca League of Legends adlı MOBA oyununda Türkiye sunucusu açılışa özel Gangplank adlı şampiyonun Barbaros adlı kostümünü seslendirdi. Edebi kimliğiyle de tanınan Zafer Algöz, Cem Yılmaz'ın filmlerinin demirbaşlarından biri. 

BAKMADAN GEÇME!