Dayan Yüreğim 2. bölüm fragmanında Elvan hapse mi girecek? Dayan Yüreğim oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Dayan Yüreğim 2. bölüm fragmanında Elvan hapse mi girecek Dayan Yüreğim oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2017 10:25

Dayan yüreğim ilk bölümünün yayınlanmasının ardından 2. bölüm fragmanı ile merak edilmeye başlandı. Ekranlardaki yolculuğuna bu cuma akşamı başlayan Dayan Yüreğim, 2. bölüm fragmanı ile dizi tutkunlarının karşısına çıktı. Kocasının işkencesine daha fazla dayanamayarak öldürmek zorunda kalan Elvan, artık zor günlere kendisini hazırlamaktadır. İşte, Dayan Yüreğim 2. bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Dayan Yüreğim ilk bölümüyle ekran macerasına başladı. Yeni dizinin ilk bölümünde Elvan'ın dramı yürekleri dağlarken; finalde yaşananlar soru işaretlerine neden oldu. Kocasını bıçaklayan Elvan'ın neler yaşayacağını merak eden izleyiciler, Dayan Yüreğim 2. fragmanını sorguluyor. Peki, Dayan Yüreğim yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Dayan Yüreğim 1. bölümüyle diziseverlerin beğenisine sunuldu. Başrollerini Ece Uslu, Cansel Elçin, Berk Atan ve Nilay Deniz’in paylaştığı Dayan Yüreğim'in ilk bölümünde karakterleri tanıma fırsatı bulan izleyiciler, dizinin konusuna dair ayrıntıları keşfettikçe duygu seli yaşadı. Peki, güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra çarpıcı senaryo örgüsüyle dikkat çeken Dayan Yüreğim'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, bu sorunun yanıtı ve dizinin ilk bölümünü kaçıranlar için Dayan Yüreğim'in konusu!

Haberin Devamı

DAYAN YÜREĞİM KONUSU

Elvan bir yandan mahalle polikliniğinde çalışmakta diğer yandan pazarcılık yapan kocasının işlerine yardım etmektedir. Elvan’ın kocası Tahir, alkolik, kumarbaz ve çıkarı neredeyse orada duran bir adamdır. Üstelik Elvan’a şiddet de uygulamakta, Elvan yine de iki çocuğunun mutluluğu için olan bitene ses çıkarmamaktadır. Elvan’ın tam bir Beşiktaş fanatiği olan oğlu Selim sokakta top oynarken, hızla mahalleye giren bir spor otomobil Selim’e çarpar. Selim’in durumu ağırdır ve hastaneye kaldırılır. Elvan hastanede evladının yaşam savaşına destek olmaya çalışırken Tahir, kazayı yapan Atıf Şanal’ın ailesinden ‘kan parası’ almıştır. Şanallar, ülkenin en zengin ailelerinden biridir. Karakolda suçu başkası üstlenmiştir ve Atıf Şanal çoktan yurtdışına çıkmıştır. Gerçeği öğrenen Elvan kocası Tahir’den hesap sorar. Tahir üste çıkmak için saldırıya geçer. Oğlunun acısıyla kıvranan Elvan için geçmişteki mutsuzluklarını mumla aratacak günler başlamıştır…

DAYAN YÜREĞİM OYUNCULARI

Ece Uslu - Elvan

Kederli ama çok güzel bir kadın... Selim’in ve Seray’ın annesi. Tahir’in karısı. Sağlıkçı. Yıllarca hem yoksulluğa hem de bunun en büyük müsebbibi olan kumarbaz ve alkolik kocası Tahir’in aymazlığına dayanmış. Annesini erken yaşta kaybetmiş; babasının ikinci evliliği sebebiyle de kabusa dönen hayatından koşarak kaçmış ve 18’ine basar basmaz Tahir’le evlenmiş. İyi bir anne, yardımsever bir kadın. Selim’in geçirdiği kazadan sonra hayatı alt üst oluyor. Bir cinnet anında kocası Tahir’i öldürüyor. Cezaevine giren Elvan’ın tek isteği, oğlu Selim’i tekrar sağlıklı görmek ve kızı Seray’a yaşattığı hayal kırıklığını tamir etmek.

Cansel Elçin - Fuat

Haberin Devamı

Aysun’un kocası, Nazlı’nın babası. Türkiye’nin sayılı ağır ceza avukatlarından. Mesleğinin en büyüğü, isterse en çok o kazanır ama bunlar onun için bir kriter değil. Elvan’ın cezaevinden koğuş arkadaşı Nuran’ın çocukluk arkadaşı olduğu için avukatlığını üstlenmiş. Nuran sayesinde Elvan ile tanışıyor ve davasını üstleniyor. İşinde çok başarılı ancak ailesiyle olan ilişkisinde bir türlü dikiş tutturamıyor. Karısıyla yaşadığı huzursuzluklar nedeniyle kızı Nazlı da sağa sola savruluyor.

Berk Atan - Atıf Şanal

Züppe görünümünün altında, konuştuğunda anlaşılır, zeki bir tarafı var. Yakışıklı, karizmatik, deli dolu biri. Gözleri çok şey anlatıyor. Hangi ortamda olursa olsun enerjisiyle dikkat çekiyor. Anne ve babasından çok farklı bir karaktere sahip. Karşısındakini ikna etmeyi iyi biliyor. İşine gelmeyen bir şeyi ona kimse yaptıramıyor. İyi niyetli ama kinci. Atıf’ın hayatı Selim’in kazasından önce ve sonra diye ikiye ayrılıyor.

Nilay Deniz – Seray

Haberin Devamı

Elvan’ın kızı. Aynı annesi gibi dupduru bir güzelliği var. İnatçı, idealist, samimi ve dürüst. Ailesi dağıldıktan kendine, hayata karşı dik durmaya söz verdi. Kardeşi Selim’in felç kalmasına sebep olan Şanallar’ın oğlu Atıf’a ilgi duyuyor. Varoşta büyüse de çok zevkli ve yetenekli biri... Ucuz giyer ama kendine yakıştırır; kaliteli müzik dinler. Gustosu hep vardı. Ancak hayat onu bambaşka bir yere götürdü. Hayatı Selim’in başına gelen kaza öncesi ve sonrası diye ikiye ayrıldı. Hayata bakışı değişti. Yaşama dirayeti ve zekası sayesinde tutundu

BAKMADAN GEÇME!