Darısı Başımıza dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke etti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Darısı Başımıza dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke etti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2018 23:14

Darısı Başımıza dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Öykü ve Cem’in ayrılmasından kendini sorumlu tutan Rüya onları barıştırmak için harekete geçti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Darısı Başımıza dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Darısı Başımıza dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Cem çok üzgündü, Öykü’nün kendisini neden bıraktığını anlamaya çalıştı ve kendince sebebini buldu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Darısı Başımıza dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Darısı Başımıza dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Öykü ve Cem’in ayrılmasından kendini sorumlu tutan Rüya onları barıştırmak için harekete geçer. Bunun için Merter’den yardım ister. Merter hemen bir plan yapar ve hep birlikte Öykü’ye bir sürpriz hazırlarlar. Bu arada Cem çok üzgündür, Öykü’nün kendisini neden bıraktığını anlamaya çalışır ve kendince sebebini bulur. Ne yapıp edip bu sorunu ortadan kaldıracaktır. Öykü için ailesini bile karşısına almaktan çekinmez. Cem’in bu hareketi Öykü’yü tekrar kazanmasını sağlayabilecek midir?

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!