Danilo Zanna nereli, kimdir? MasterChef Danilo Şef ve eşi ile ilgili bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Danilo Zanna nereli, kimdir MasterChef Danilo Şef ve eşi ile ilgili bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2020 14:04

Danilo Zanna kimdir, nereli soruları araştırılıyor. MasterChef 2020 yarışması için seçmeler başladı. Jüri koltuğunda oturan Danilo Zanna, ülkemizde İtalyan İşi, Elin Oğlu gibi programlar ile tanınmıştır. Bunların yanı sıra Gupse Özay’ın Görümce isimli sinema filminde de rol alan ünlü şef Zanna, Tuğçe Demirbilek ile evlidir. İşte Zanna ile ilgili bilgiler ve eşi ile tanışma hikayesi..

Haberin Devamı

Danilo Şef, MasterChef izleyicileri tarafından sevilen isimler arasında bulunuyor. Danilo Zanna kimdir, nereli, kaç yaşında soruları araştırılıyor. Yeni sezon seçmeleri devam eden yarışmada jüri koltuğunda oturan Zanna, 1982 yılında İtalya’da dünyaya geldi. İşte MasterChef Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek ile ilgili bilgiler...

DANİLO ZANNA KİMDİR?

Danilo Zanna, 1982 yılında İtalya’da dünyaya geldi. Aileden gelen aşçılık yeteneğiyle belli bir süre sadece İtalyan mutfağı ile ilgilenen Zanna, amcasının hastalanması ile birlikte bir süre Londra'da kaldı ve farklı mutfaklarla çalışmaya başladı.

Bir hafta sonu için İstanbul'a tatile geldiği sırada eşi Tuğçe Demirbilek ile tanıştı ve dünya evine girdi. Türkiye'de yaşamaya karar verdikten sonra İtalyan ve Türk mutfağından oluşan bir restoran açtı.

Haberin Devamı

TV ekranlarına çıkmaya başlaması ile tanımaya başlayan Danilo Zanna, "İtalyan İşi", "Elin Oğlu" gibi programların yanı sıra Gupse Özay’ın "Görümce" isimli sinema filminde rol aldı.

Son olarak MasterChef yarışmasında jüri üyesi olması ile popülerliği artan İtalyan Şef, "Danilo Zanna ile İtalyan İşi Komedi" adlı tek kişilik gösteriye de imza attı.

Danilo Zanna nereli, kimdir MasterChef Danilo Şef ve eşi ile ilgili bilgiler

DANİLO ZANNA’NIN EŞİ KİDMİR?

Danilo Zanna Tuğçe Demirbilek ile 2012 yılında evlenmiştir. Tuğçe Demirbilek Giresunludur. Danilo Zanna, bir çocuk babasıdır. Zanna, verdiği bir röportajda eşi ile tanışma hikayesini şöyle anlatmıştı:

"Bir gün benim bir Türk arkadaşım beni Türkiye’ye davet etti. Buraya geldiğimde biriyle tanıştım ve aşık oldum. Bugün kendisi eşim. Evlendikten sonra burada yaşamaya karar verdik. Aslında ben Şangay’a gitmek istiyordum ama bunları düşünürken eşim bana hamile olduğunu söyledi ve Çin’in yemeklerine ve yaşam tarzına uyum sağlayamayacağını söyledi. İstanbul’da yaşamaya devam ettik"

BAKMADAN GEÇME!