Çukur'un son bölümünde Nejat İşler damga vurdu! Çukur'un 3. sezon 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Çukurun son bölümünde Nejat İşler damga vurdu Çukurun 3. sezon 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2020 00:05

Pazartesi akşamları ekranlara gelen Çukur, bu hafta 83. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Kısa bir aranın ardından heyecanına kaldığı yerden devam eden Çukur'un oyuncu kadrosuna geçtiğimiz haftalarda Nejat İşler dahil oldu. Başarılı oyuncunun performansının yanısıra Çukur'da bu hafta Vartolu'nun gerçekleri öğrenmesi son bölüme damga vurdu. Heyecanlı bölüm sonrası yeni bölümde yaşanacaklar merak konusu oldu. Peki, Çukur'un 3. sezon 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 13 Ocak Pazartesi akşamı 3. sezon 16. bölümü ile yayınlandı. Çukur'un son bölümünde Vartolu babasının katilini aramak için Almanya'da sorusuna cevap ararken, acı gerçeği öğrendi. Yamaç ise Vartolu'nun bildiği gerçek karşısında haberdar olup, olmadığı dizinin son bölümünde merak konusu oldu. Peki, Çukur'un yeni bölümünde neler olacak? Çukur'un 84. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur'un yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

ÇUKUR'UN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yamaç’ın Çağatay karşısında ne yapacağı merak konusuyken Yamaç’tan önce davranan Azer herkesi şaşırtacak. Gizemli Erdenet ailesini en iyi tanıyan Efsun, Çağatay’ın sürpriz ziyaretiyle köşeye sıkışacak. Bir yandan yeni düşmanlarıyla baş etmenin yolunu arayan Koçovalılar bir yandan da Karaca’yı Azer’in evinden almaya çalışan Cumali’yi sakinleştirecek. Karaca’nın Cumali’nin karşısında durduğu anlar nefesleri kesecek. Vartolu’nun Türkiye’ye dönmeye çalışırken tanıştığı bir isim geçmişle ilgili yeni sorular doğuracak.

Haberin Devamı

Uzun bir maceranın sonunda babasının katilini öğrenen Vartolu’nun tepkisi izleyenlere duygu dolu anlar yaşatacak.

 

BAKMADAN GEÇME!