Çukur'un son bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Çukurun son bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2019 12:18

Pazartesi akşamları ekranlara gelen Çukur bu hafta 81. bölümü ile yayınlandı. Çukur'un son bölümünde Mansur'un geri dönmesi izleyenleri heyecanlandırdı. Azer’in saldırısı ile vurulan Cumali ise yaşam savaşı verdi. Dizinin son bölümü sonrası 82. bölüm fragmanı şimdiden merak konusu oldu. Peki, Çukur'un son bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, ayrıntılar.

Haberin Devamı

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur, 23 Aralık akşamı sevenlerinin karşısına çıktı. Çukur'un son bölümünde Selim, Azer’e saldırmak için harekete geçerken karşısında beklenmedik bir anda Karaca’yı buldu. Peki, Çukur'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, merak edilenler.

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz. 

Çukur'un son bölümünde neler oldu? 

Azer’in saldırısı ile vurulan Cumali yaşam savaşı verirken, Çukur Cumali’den gelecek iyi haberi bekleyecek. Bir kez daha ailesinden birini kaybetme ihtimali ile karşı karşıya kalan Yamaç ve Selim, Azer’e saldırmak için harekete geçerken karşısında beklenmedik bir anda Karaca’yı bulacak. Bir oğullarını daha kaybetmek istemeyen Sultan ve Fadik bu savaşa son vermeye çalışacak. Bütün bunlardan habersiz Almanya’da olan Vartolu, babasının katilini öğrenmek için canını tehlikeye atacak. Cumali’nin hayati tehlikesi sürerken, Yamaç’ın düşmanlarıyla hesaplaşması izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

Haberin Devamı

Yaşanan aksiyon dolu gelişmeler sonucu Yamaç sonunda kendisini kurtaranın kim olduğunu öğrenecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!