Çukur'un 80. bölümünde neler olacak? İşte yeni bölüm fragmanları

Güncelleme Tarihi:

Çukurun 80. bölümünde neler olacak İşte yeni bölüm fragmanları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2019 23:06

Çukur dizisi bu hafta 80. bölümüyle ekran önüne çıkacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde Çukur’da yaşanacak şoke edici bir gelişme sonrasında Yamaç’ı kimse tutamayacak. Öte yandan Azer ve Yamaç'ın arasında giderek yükselen gerilim dikkat çekecek. Peki, Çukur'un yeni bölümünde başka neler olacak?

Haberin Devamı

Aras Bulut İynemli, Öner Erkan, Perihan Savaş, Şenay Gürler ve Erkan Kolçak Köstendil gibi isimerin rol aldığı Çukur, bu hafta 80. bölümüyle yayınlanacak. Çukur'un yeni bölümüne kısa bir süre kala, fragmanlar diziseverlerle paylaşıldı. İşte, Çukur'un 80. bölüm fragmanları ve kısa özeti...

Çukur'un 16 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümünde;

Yamaç’ın yapacağı hamlenin ardından harekete geçen Azer bulduğu desteklerle Çukur’un karşısına daha güçlü çıkacak. Azer’in saldırısı karşısında Yamaç’ın ne yapacağı merakla beklenecek.

Mahalleye gelen tanıdık bir isim Koçovalılara hiç beklemedikleri bir destek sağlayacak. Yamaç ve Nehir arasında yaşanan sürpriz gelişmeler Yamaç’ı bir süre Çukur’dan uzaklaştıracak. Vartolu ve Medet’in aksiyon dolu Almanya macerası ise izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

Haberin Devamı

Azer ve Yamaç’ın arasında giderek yükselen gerilim ise bir Koçovalı'nın daha hayatını tehlikeye atacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!