Çukur'a yeni oyuncu sürprizi! Barış Arduç Arık Böke Erdenet kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Çukura yeni oyuncu sürprizi Barış Arduç Arık Böke Erdenet kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2020 13:45

Çukur dizisinde yeni oyuncu sürprizi diziyi yakından takip edenler için paylaşıldı. Ekranların sevilen yüzlerinden Barış Arduç, Arık Böke Erdenet ismiyle dizinin kadrosuna dahil oldu. Barış Arduç dizide Çağatay Erdenet'in küçük kardeşi olarak yer alacak.

Haberin Devamı

Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekranlara gelen ‘Çukur’a 3. sezonunda Barış Arduç diziye dahil oluyor. 

Barış Arduç bundan önceki rollerinden çok farklı bir karakterle seyircinin karşısına çıkacak. Başarılı oyuncu Koçovalılar’ın büyük düşmanı Çağatay Erdenet’in küçük kardeşi olarak hikayeye dahil olacak. Arık Böke Erdenet’in gelmesi ailede kartların yeniden dağıtılmasına yol açacak.

Barış Arduç, 1987 yılında İsviçre’de doğumuştur. Ekol Drama’da oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk kariyerine ilk adımını Pis Yedili dizisi ile yapmıştır. Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili, Benim İçin Üzülme, Bugünün Saraylısı ve Racon: Ailem İçin projelerinde yer almıştır.
2015 yılında Star Tv’de yayınlanmaya başlayan Kiralık Aşk dizisi ile bütün dikkatleri üzerine çekmiştir ve kariyerinde önemli bir çıkış yapmıştır. 2014 yılında ilk sinema filmi olan Deliha'da rol almıştır. 

Haberin Devamı

 
   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!