Çukur yeni bölümden ilk sahne yayınlandı.. Yamaç, Akın'ı kovuyor

Güncelleme Tarihi:

Çukur yeni bölümden ilk sahne yayınlandı.. Yamaç, Akını kovuyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2019 16:34

Çukur dizisinin yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Yamaç, Akın'ın yaptığı tüm pis işleri öğreniyor. Peki Çukur yeni bölüm fragmanında başka hangi olaylar yaşanıyor? İşte yeni bölümden ilk sahne

Haberin Devamı

Yamaç ve Akın’ın karşı karşıya geldiği heyecan dolu sahnede Yamaç’ın Akın’a hesap sorduğu anlar gerilimi artırıyor. Yamaç, Akın’ın Çukur’dan gitmesini isteyerek izleyenleri şaşırtırken, Akın amcasının yanlış yaptığını düşünüyor. Akın’ın tepkisiyle Yamaç sinirlerine hakim olmakta zorlanıyor.

Çukur 3. sezonun 5. bölümünde (72. Bölüm); Yamaç’ın Çukur’a dönüşü büyük bir heyecan ve sevinçle karşılanacak. Akın, bu gelişme karşısında sakin kalmaya çalışırken yapacağı hamle merakla beklenecek. Cumali’nin Çizgili Kenan’dan aldığı intikam, sürpriz gelişmelere neden olurken, Yamaç tüm bu gelişmeler üzerine yeni bir plan belirlemek zorunda kalacak. Bu planını gerçekleştirmek için Şenol’dan yardım isteyen Yamaç, kuracağı oyunla nefesleri kesecek.

Hapishaneden çıkmak için gün sayan Koçovalılar, kendilerini hiç beklemedikleri bir tuzağın içinde bulacaklar. Vartolu’nun beklenmedik bir olay karşısındaki hamlesi ise hapishanedeki tüm dengeleri alt üst edecek. Yamaç’ın yaşadığını öğrenen Efsun tehlikeli bir oyunun içine düşerken Azer ise Yamaç’a şoke edici bir teklifle gelecek.

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!