Çukur dizisinin son bölümünde şoke eden anlar yaşandı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Çukur dizisinin son bölümünde şoke eden anlar yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2018 20:21

Çukur dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine gerilim dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Her hafta pazartesi akşamı yayınlanan Çukur'un son bölümünde Vartolu, Selim, Emrah ve Nazım arasındaki iş birliği giderek güçlenirken Yamaç’ın bu gizli ittifaktan nasıl etkileneceği akıllarda büyük bir soru işareti yarattı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Çukur dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Her bölümüyle ayrı bir aksiyonu gündeme getiren Çukur dizisinin son bölümünde İdris’in, Emmi, Paşa ve Selim şahitliğinde “Ben Çukur’da üstümde ne kadar tapu varsa hepsini de senin üstüne geçirmeye karar verdim oğlum' sözleri dikkat çekti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Başrollerinde, Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Mustafa Üstündağ ve Ercan Kesal gibi önemli isimlerin yer aldığı Çukur dizisinin yayınlanan son bölümünün ardından gelecek hafta ekranlara gelecek olan 30. bölüm fragmanı araştırılıyor. 

Haberin Devamı

Çukur dizisinin 30. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni fragman yayınlandığı zaman haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İdris’in, Emmi, Paşa ve Selim şahitliğinde “Ben Çukur’da üstümde ne kadar tapu varsa hepsini de senin üstüne geçirmeye karar verdim oğlum!” sözleriyle Yamaç’a kararını açıkladığı tanıtımda Selim için ipler artık kopuyor. Sezon finaline 5 bölüm kala heyecanın hız kesmediği Çukur’da silah dağıtan Vartolu’nun neler yapacağı merakla beklenirken, Selim’in “Benim istediğim bir tek şey var artık. İdris Koçovalı’yı Çukur’dan çıkarmak!” sözleri dikkat çekiyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!