Çukur 9. bölüm fragmanında Karaca ağır yaralı!

Güncelleme Tarihi:

Çukur 9. bölüm fragmanında Karaca ağır yaralı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2017 07:31

Çukur 9. bölüm fragmanında Karaca ile buluşan Celasun, genç kızın vurulmuş olduğunu görmüştür. Son bölümde yaşanan olayların ardından Karaca'yı bu halde gören Celasun panik olmuştur. Çukur 9. bölüm fragmanında Karaca'nın ailesinden korkması nedeniyle yara ile yaşamak zorunda kalması dikkat çeken diğer nokta olmuştur. İşte, Çukur son bölümün ardından merakla araştırılan 9. bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Çukur dizisi dün akşam heyecan dolu bir bölüm ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümün ardından yeni bölümden ilk sahne de ekranlara geldi. Yamaç bu kez hiç beklemediği bir tuzağın içine düşüyor. Sena'ya evden çıkmamasını söylediği halde izin veren Yamaç hiç beklemediği bir sonla karşılaşıyor. Tüm bunlar yaşanırken, bir de kumarhane baskını olayın tuzu biberi oluyor. Peki Çukur dizisinin yayınlanan son bölümünün ardından gelen yeni bölümün ilk sahnesinde neler yaşanıyor?

Yayınlanan son bölümde hareketli sahneler dikkat çekerken, Yamaç'ın Vartolu'nun hamlelerinden tek tek sıyrılması dikkat çekti. Fakat Yamaç abisi Selim'in yaptıklarını tahmin edemediği için önlem de alamıyor. Son bölümde hem Yamaç'ın babası İdris Koçavalı hem de eşi Sena büyük bir tehlike altında.

Haberin Devamı

Çukur'un 8. Bölümünde; Herkesin maçı kendi kurallarına göre oynadığı Çukur mahallesinde gerilim doruk noktasındadır. Yamaç, Vartolu’nun zayıf noktasını bulmuş ve bu maçı bitirmek için son vuruşunu yapmıştır. Vartolu beklemediği anda yediği darbeye karşılık İdris ve Yamaç’a hayatlarının sürprizini yaşatacaktır. Yamaç’ın tüm bu olanlar karşısında neden harekete geçmediğini sorgulayan İdris, oğluna hayatının dersini verecektir. Bu sırada Selim’in kaçak kumarhanesine gelen yeraltı dünyasının adamlarından Serdar, tansiyonu yükseltecektir. Koçovalı kadınları arasında da büyük bir fırtına kopmak üzeredir. Sultan kesin kararını vermiştir; Sena bu evden gidecektir.

Dizinin ekranlara gelen son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümün ilk sahnesinde Celasun ve Karaca'nın sahnesi ekranlara geliyor. Karaca'nın yaralanmış olması ve Celasun'unda olay yerinde olması kafaları karıştırırken, yeni bölümde bu sahnenin neler getireceği merak konusu

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!