Çukur bu akşam neden yok? Çukur dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Çukur bu akşam neden yok Çukur dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2020 16:06

Pazartesi günleri ekranlara gelen Çukur'un bu hafta yayınlanmaması izleyenleri meraklandırdı. Çukur hayranları bu hafta dizinin neden yayınlanmadığını merak ederken ilerleyen bölümlere dair ipuçlarını da sorguluyor. Özellikle dizininin 30 Ocak'ta yayınlanan yayınlanan son bölümünde yaşanan heyecanlı anlar, yeni bölümle ilgili beklentiyi yükseltti. Peki, Çukur bu akşam neden yok? Çukur dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte, o konu ile ilgili detaylar.

Haberin Devamı

Çukur dizisi neden yok sorusu dizinin izleyenleri tarafından merak edilen sorular arasında yer alıyor. Dizilerin yılbaşı da girdiği ara nedeniyle bir çok dizinin yeni bölüm yayın tarihi değişti. Peki Çukur dizisi yeni bölüm ne zaman?

Çukur dizisi bu hafta yeni bölümü ile ekranlara gelmeyecek. Dizinin yeni bölümü için belirtilen tarih ise 13 Ocak pazartesi

‘Çukur’un kadrosuna katılan Nejat İşler sürpriz bir karakteri canlandıracak. Başarılı oyuncu güçlü bir ailenin ortanca oğlu Çağatay Erdenet rolüyle hikayeye dahil olacak. Çukur’u yok etmek için harekete geçecek olan Çağatay, Koçovalılarla pek çok kez karşı karşıya gelirken Çukur’da kartların yeniden dağıtılmasına yol açacak.

“Sen sadece gölgelerine bastın. O gölgelerin sahipleri vardır!”

Çukur’un yeni bölüm tanıtımında önce Efsun’un, sonra da Reşit’in Yamaç Koçovalı’yı aldığı kararlar ve adımları konusunda uyarması dikkatleri çekerken, Çağatay Erdenet’in Yamaç’ın karşısına çıkmasıyla dengeleri nasıl değiştirecek

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!