Çukur 99. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Çukur 4. sezon 6. bölüm fragmanında Cumali ve Arık karşı karşıya!

Güncelleme Tarihi:

Çukur 99. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Çukur 4. sezon 6. bölüm fragmanında Cumali ve Arık karşı karşıya
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2020 00:57

Çukur 99. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Karaca ve Akın'ın konuşmasının yer aldığı Çukur'un 4. sezon 6. bölüm fragmanında Karaca'nın, Akın'a destek vermesi dikkat çekti. Cumali ve Arık'ın karşı karşıya geldiği anlar Çukur yeni bölüm fragmanına damga vuran diğer anlardan oldu. Her hafta Pazartesi akşamları diziseverlerin karşısına çıkan Çukur yeni bölümüyle 12 Ekim tarihinde ekranlara gelecek. İşte, Çukur 99. bölüm fragmanı ve bu hafta yeni bölümde yaşanacakların özeti.

Haberin Devamı

Çukur dizisi 12 Ekim Pazartesi akşamı 4. sezon 6. bölümüyle diziseverlerin karşısına çıkacak. Show TV'de yayınlanan dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Çukur'u silahlı adamların basması heyecanlı gelişmelerin sinyallerini verdi. Cumali ve Arık'ın karşılaştığı anlar ise merak uyandırdı. İşte, Çukur 99. yeni bölüm fragmanları.

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ay Yapım imzalı Çukur’un merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Karaca ve Akın'ın konuşmasının yer aldığı sahnede Karaca, Akın'a kendini feda ederek her şeyi düzeltebileceğini söylüyor. Karaca'nın, Akın'a destek vermesi dikkat çekerken ikilinin sarıldığı anlarda "Karaca söylediklerinde samimi mi?" sorusu akıllara geliyor.

Haberin Devamı

ÇUKUR SON BÖLÜM ÖZETİ

Çukur, Erdenetler'e saldırarak adeta savaş açarken Yamaç, yaşananlardan sonra sorunu kökünden çözmeye karar vererek hamlesini yaptı.
Çukur ve Erdenetler arasında yaşananlardan sonra Yamaç artık kararını vermişti; Çukur'u korumanın tek yolu Cengiz'i indirmekti! Vartolu ve Aliço'nun da yardımıyla Yamaç, Cengiz'i av partisinde avlamak için hamlesini yaptı. Cengiz'e silah doğrulttuğu final sahnesinde heyecan doruğa ulaştı. Yamaç, Cengiz Erdenet'ten kurtulabilecek miydi?

BAKMADAN GEÇME!