Çukur son bölümde Baykal öldü mü? Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Çukur son bölümde Baykal öldü mü Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2018 11:27

Çukur dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine yine gerilim dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Her hafta pazartesi akşamı yayınlanan Çukur'un son bölümünde Vartolu ve Koçovalılar, kadınları kurtarıyor. Yamaç, Vartolu'yu ailesinden uzak durması konusunda uyarıyor. Yeni bölümde en çok merak uyandıran olaylardan biri de Baykal'ın ölüp ölmediği oldu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baykal öldü mü?

Haberin Devamı

Çukur dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Her bölümüyle ayrı bir aksiyonu gündeme getiren Çukur dizisinin son bölümünde Yamaç, Vartolu’dan ailesinden ve evinden uzak durmasını istiyor ayrıca, Vartolu ve Koçovalılar, kadınları kurtarıyor. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur'un yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlandığı zaman bu haberin içinden takip edebilirsiniz. Ancak dizinin tutkunları için gelecek hafta ekranlara gelecek 24. bölümden ilk görüntüler paylaşıldı...

ÇUKUR 23. BÖLÜMDE NELER OLDU

Başrollerinde, Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Mustafa Üstündağ ve Ercan Kesal gibi önemli isimlerin yer aldığı Çukur dizisinin yayınlanan yeni bölümünde: Vartolu ve Koçovalılar, kadınları kurtarıyor. Yamaç, Sena ve Sultan’ı sakinleştirmeye çalışırken, Sultan’ın gözyaşları dikkat çekiyor. İdris’in “Elvis’e Koçovalılarla uğraşılmayacağını öğreteceğiz!” sözleriyle meydan okuduğu anlar heyecanı yükseltiyor. 

Haberin Devamı

Ekranlara gelen yeni bölümde ayrıca, İdris’in Celasun’a “Madem benim oğlum senin babanı öldürdü. Baban ben olayım, mirasçım ol!” sözleri dikkat çekerken, Celasun’un bu teklif karşısında ne diyeceği merakla bekleniyor. Sultan Nedret’ten, Vartolu-Saadet ilişkisini öğrenirken Yamaç, Vartolu’dan ailesinden ve evinden uzak durmasını istiyor. Aliço’nun Hale’nin ölümünün peşini bırakmadığı dizide Emrah her yerde Baykal’ı arıyor.

 

ÇUKUR DİZİSİNİN GENEL KONUSU

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı

Haberin Devamı

Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır.

“Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!