Çukur 110. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Çukur yeni bölümde Kulkan Ogeday için harekete geçiyor

Güncelleme Tarihi:

Çukur 110. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Çukur yeni bölümde Kulkan Ogeday için harekete geçiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2021 00:19

Çukur 110. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Pazartesi akşamları diziseverlerle buluşan Çukur'un yeni bölüm fragmanında Ogeday'ı kurtarmak için harekete geçen Kulkan'ın çukura düştüğü anlar dikkat çekti. Yamaç'ın Cengiz'e iki bilmece sorduğu Çukur 4. sezon 18. bölüm fragmanında Cengiz'in yapacağı hamle merak konusu oldu. Çukur yeni bölümü ile 4 Ocak Pazartesi akşamı diziseverler ile buluşacak. İşte, Çukur 110. yeni bölüm fragmanı ve bu haftaki bölümde yaşanacaklar.

Haberin Devamı

Çukur 110. bölümü ile 4 Ocak Pazartesi akşamı izleyici ile Show Tv'de buluşacak. Merakla beklenen yeni bölüm fragmanında Kulkan'ın çukura düşmesi çarpıcı anlardan oldu. Cengiz'in akıbeti ise fragmanda merak dolu anları ekranlara getirdi.

ÇUKUR 110.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, çarpıcı anların yaşandığı Çukur 110. bölüm fragmanı

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Koçovalılar ve Çukur, Efsun ve Nehir’i kurtarmak için harekete geçerken, Yamaç zorlu bir sınav verecek. Nefeslerin tutulduğu bu anlarda neler olduğu merak konusu olacak. Cengiz, son yaşadığı olaylardan sonra Kulkan’ın da yardımıyla yeniden ayağa kalkacak. Hiç olmadığı kadar öfke dolan Erdenetler, hız kesmeden yaptıkları hamlelerle bütün Çukur’u büyük bir tehlikenin içine sokacak. Bir yandan Erdenetler ile mücadele ederken diğer yandan mahallede yaşanan sürpriz gelişmelerle ilgilenen Yamaç, Cengiz’i köşeye sıkıştıracak planını devreye sokacak. Aksiyon dolu anların sonunda Koçovalılar, Erdenet ailesinden sürpriz bir ismin sonunu getirecek ilk adımı atacak.

BAKMADAN GEÇME!