Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Eda Nur Hancı kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Eda Nur Hancı kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2019 10:55

BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ile dikkat çeken Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin başarılı oyuncularından olan Eda Nur Hancı'nın kim olduğu, televizyonseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Eda Nur Hancı kimdir? İşte, Eda Nur Hancı'ya ilişkin merak edilen detaylar...

Haberin Devamı

23 Ocak 1996’da İstanbul’da doğdu. Liseyi, Terakki Vakfı Okulları Şişli Terakki Lisesi’nde 1 yıl İngilizce hazırlıkla okudu bu sırada biraz Almanca da öğrendi. Lisenin başında dilini geliştirmek için Kanada ve Amerika’da kaldı. Döndüğünde, tüm okul hayatı boyunca amatörce yaptığı oyunculuğu daha profesyonel bir zeminde ilerletmek istediğini fark etti. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde temel oyunculuk eğitimi almaya başladı.

Eğitimden sonra aynı kurumun bünyesinde tiyatro oyunlarında rol aldı. Sonra, çevresindeki herkes ‘oyuncu olacak bu yaa, kesin konservatuar okur’ derken Galatasaray Üniversitesi Felsefe bölümünü kazandı. Okulun dili de Fransızca olunca 1 yıl daha hazırlık okumuş oldu. Oyun çevirileri yapmaya başladı. Hatta kendi çevirdiği oyunda oynama fırsatı buldu ya da kendi oynadığı oyunu çevirdi. Bu sırada doğaçlama tiyatro yaptı ve kısa süre Youtube’ta bir kanalda metin yazarı olarak çalıştı.

Haberin Devamı

Dilleri toparlarsak İngilizce çok iyi, Fransızca bir de Almancası var. Seyahat etmeyi de aşırı seviyor. Bir arkadaşının aracılığıyla BKM Mutfak’ın oyuncu seçmesinden haberdar olup başvuru yaptım ve bir sürü elemeden geçerek Çok Güzel Hareketler 2. Kuşak ekibine dahil oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!