Çocuklar Duymasın 71. bölümüyle ekranlara geldi! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Duymasın 71. bölümüyle ekranlara geldi Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2019 18:49

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Çocuklar Duymasın, bu gece 71. bölümüyle ekran önüne çıktı. Sevilen dizinin haftaki bölümünde Gece, kendisini Meltem’in arkadaşı olarak tanıtıp eve geldi. Son bölümün bitmesinin ardından, gelecek haftaki bölümün fragmanı merak konusu oldu. Peki, Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Çocuklar Duymasın yeni bölümleriyle çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. İlgiyle izlenen dizi Çocuklar Duymasın'ın yayınlanan 71. bölümü sonrası, gelecek hafta ekranlara gelecek 72. bölüm fragmanı merak konusu oldu. İşte, konuya ilişkin ayrıntılar...

Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Başrollerinde Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Zeyno Günenç ve Volkan Severcan gibi önemli isimlerin yer aldığı bir televizyon klasiği Çocuklar Duymasın'ın 6 Mart Çarşamba akşamı ekranlara gelen 71. bölümünde;

Gece, kendisini Meltem’in arkadaşı olarak tanıtıp eve gelmiştir. Taş Fırın Haluk ve Emine, Meltem’in arkadaşı olan ve çok iyi niyetli gözüken Gece’ye son derece misafirperver davranır. Meltem, Zeynep’le birlikte eve geldiğinde karşısında Gece’yi görünce büyük bir şok yaşar. Uzun bir süredir onu tehdit eden kişi şimdi karşısındadır! Hem de en sevdiklerinin yanı başında!

Haberin Devamı

Gece kimdir? Haluk ve Meltem’den ne istemektedir? En önemlisi de Meltem, Gece’yi evde görünce ne yapacaktır? Öte yandan Dominant Gönül ve Zero, Tuna’nın hayatında da hiç beklenmedik bir gelişme yaşanır. Tuna iş görüşmesi yapmak üzere Işıl adında bir kadınla buluşmaya gider. Işıl o kadar güzeldir ki, karısına büyük bir sadakatle bağlı olan Zero, Tuna’nın bile aklını karıştırır.

BAKMADAN GEÇME!