Çocuklar Duymasın'da Gönül öldü mü? 36. bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2018 08:13

Kanal D'nin büyük izleyici kitlesine sahip dizisi Çocuklar Duymasın'da, Gönül karakterinin ölüyor gibi gösterilmesi geçen hafta olay yaratmış, sevilen karakterin gerçekten ölüp ölmeyeceği merak konusu olmuştu. Bu gelişmelerin ardından bu hafta yayınlanan bölümde gerçek ortaya çıktı. Ayrıca, son bölümün hemen ardından gelecek hafta yayınlanacak yeni bölüm fragmanı da izleyiciyle paylaşıldı. Peki Gönül öldü mü? İşte merak edilen o gelişme

Haberin Devamı

Kanal D'nin pazar akşamları ilgiyle takip edilen dizisi Çocuklar Duymasın'da Gönül'ün ölüm haberi herkesi şoke ediyor! Dominant Teyze rolüyle herkesin beğenisini kazanan ve oyunculuğu ile de göz dolduran Zeyno Günenç'in dizideki ölümü herkesi tedirgin etti. Çocuklar Duymasın son bölümde Tuna ile hayal ettiği tatile çıkmak isteyen Gönül, Tuna'dan beklediği haberi alamamış ve çok sinirlenmişti. Gönül'ün istediği tatili satın almak için ayırdığı parayı eski eşi Özlem'e borç verince olanlar olmuştu.

Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanı ise yayınlandığı andan itibaren büyük yankı uyandırdı. Çocuklar Duymasın 35. Bölüm fragmanında Gönül'le ilgili gelen kötü haber herkesi yerle bir ediyor. Bir anda rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Gönül'ün ölüm haberi geliyor. Bir anda büyük bir şok giren Tuna, bir türlü bu haberi kabullenemiyor. Gönül'ün ölüm haberi kısa sürede yayılırken, hiç kimse onun ölüm haberine inanamıyor.

Haberin Devamı

Çocuklar Duymasın yayınlanan 35. bölümüyle izleyicilerine dramatik anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan 35. son bölümünde dominant teyze Gönül’ün acı haberi herkesi yasa boğuyor. Tuna eşinin ölüm haberi ile yıkılıyor. Meltem ve Haluk ise Gönül'ün ölümü duyunca büyük acı yaşıyor. Ama tüm bunlar Gönül’ün başının altından çıkan bir şakadan ibarettir. 

ÇOCUKLAR DUYMASIN 36. BÖLÜM FRAGMANI

Ekranların uzun soluklu fenomen dizisi Çocuklar Duymasın'ın 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin yeni bölümünde; Haluk ve Meltem evlat edinecekleri Zeynep ile sonunda tanışıyorlar. Haluk, Zero'nun kendisini telefonuna "Taş Kafa" olarak kaydettiğini düşünüyor ve ortalık karışıyor! Hüseyin evi kiralamaya karar veriyor, kiracılar yabancı olunca Kadriye'nin onlarla anlaşmaya çalışması ise komik anlara sahne oluyor. Haluk, sosyal paylaşımlarını beğenmeyen Meltem'e çıkışıyor.

Zeyno Günenç (Gönül) kimdir?

Zeyno Günenç, 22 Haziran 1967 tarihinde İzmit'te doğmuştur. Mimar SinanÜniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olduktan sonra Bursa Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu, burada 3 yıl görev yaptıktan sonra istifa ederek Kanada Vancouver'a gitti ve bir yıl tiyatro eğitimi aldı.
Radyo Tek (Londra), Power Fm, Radio XL gibi birçok özel radyoda yapımcı ve sunucu olarak görev yaptı. Süheyl Uygur ve Behzat Uygur kardeşlerle "Üç Salakşörler" adlı kabare oyunda görev aldı. 3 sene Türkiye'nin birçok yerini turne ile gezdi. Daha sonra Tiyatrokare topluluğunda çalıştı.

Haberin Devamı

Esas tanınması "Çocuklar Duymasın" adlı dizideki "Dominant Teyze Gönül" karakteriyle oldu.

Rol aldığı film ve dizileri :

2010 - 2013 - Çocuklar Duymasın (Dominant Teyze Gönül) (TV Dizisi)
2009 - 2011 - Geniş Aile (Nadide) (TV Dizisi)
2008 - Paramparça Aşklar (TV Dizisi)
2007 - Hayat Apartmanı (Feride) (TV Dizisi)
2008 - Doktorlar (Zuhal) (TV Dizisi)
2005 - Keloğlan Kara Prens'e Karşı (Devriye) (Sinema Filmi)
2004 - Çocuklar Ne Olacak (Dominant Teyze Gönül) (TV Dizisi)
2002 - 2004 - Çocuklar Duymasın (Dominant Teyze Gönül) (TV Dizisi)
2002 - En Son Babalar Duyar (Dominant Teyze Gönül) (TV Dizisi)
2000 - Eyvah Kızım Büyüdü (Hürmet) (TV Dizisi)
1988 - Kuşlu Çorap (TV Filmi)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!