Çocuklar Duymasın'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 75. bölümde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Duymasının yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı 75. bölümde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2019 18:54

Her çarşamba Kanal D ekranlarında yayınlanan ve izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilen Çocuklar Duymasın'ın bu akşam ekranlara gelen 75. bölümü izleyenlere hüzünlü anlar yaşattı. Dizinin başrol karakterleri Haluk ve Meltem boşanmanın ardından vedalaşarak yeni hayatlarına adım attılar. Peki, Çocuklar Duymasın'ın önümüzdeki hafta ekranlara gelecek olan 76. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 75. bölümde neler oldu? İşte Çocuklar Duymasın ile ilgili merak edilenler...

Haberin Devamı

Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ Atacan, Zeyno Günenç, Volkan Severcan, Ferdi Akarnur, Melek Şahin gibi oyuncuların yer aldığı ve her hafta bazen güldüren zaman zaman da hüzünlendiren Çocuklar Duymasın, yeni bölümü ile 4 Nisan'da Kanal D ekranlarında izleyici ile buluştu. Dizinin bu akşam ekranlara gelen bölümü seyircilere hüzünlü anlar yaşattı. Haluk, boşanmanın verdiği hüznün kendisinde yarattığı etki ile Meltem'e duygusal bir konuşma yaptı. Meltem, onu gözyaşları ile dinledi. Peki, Çocuklar Duymasın'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Çocuklar Duymasın'ın son bölümünde yaşananlar...

Dizinin fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman en kısa sürede haberimize eklenecektir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haluk, boşanmanın verdiği hüznün kendisinde yarattığı etki ile Meltem'e duygusal bir konuşma yapıyor. Meltem, onu gözyaşları ile dinliyor. İkili uzun evliliklerinin bitmesini yüreklerini burkan bir olgunlukla karşılıyor. Artık, onların yeni hayatları ve yeni maceraları başlıyor. Bu arada Tuna, Işıl'dan kendisine gelen mesajlarla korkulu anların içine düşüyor. Gönül'e yakalanma riskinin kendisi için ne anlama geldiğini bilen Tuna, en yakın arkadaşı Haluk'a danışıyor.

Haberin Devamı

Havuç ve Simay’ın düğünü yaklaşırken, düğün hazırlıkları da son hız devam etmektedir. Havuç ve Simay nikah şekerlerini ailecek hazırlamak isteyince, Taş Fırın Haluk kaçacak delik arar. Ancak sonunda ısrarlara dayanamaz ve hep beraber nikah şekeri hazırlamaya başlarlar.
Bu hazırlık Taş Fırın Haluk’un başına bela olur, birbirinden eğlenceli anlar yaşanır.

Öte yandan Tuna, Işıl’dan gelen güzel mesajlarla şoke olur. Bir yandan da Haluk, Meltem, Gönül ve Işıl’a vereceği saksafon konseri için de heyecanlı olan Tuna, aldığı mesajlardan sonra Işıl’a nasıl davranacaktır? O güzel mesajlar gerçekten Işıl’dan mı gelmektedir?

 

BAKMADAN GEÇME!