Çocuklar Duymasın dizisi son bölümüyle eğlenceli anlar yaşattı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Duymasın dizisi son bölümüyle eğlenceli anlar yaşattı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2019 23:27

Çocuklar Duymasın dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine kahkaha tufanı yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Haluk’un iyiliği için Meltem’le buluşmak isteyen Gece, Meltem’den olumlu bir yanıt alamayınca, Haluk ve Meltem’in evine geldi. Son bölümün bitmesiyle birlikte diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etti. Peki, Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Çocuklar Duymasın dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Dominant Gönül, Zero Tuna’ya çok kızgındı. Tuna her ne yaptıysa Gönül’ü çileden çıkarmayı başarmıştı. Son bölümün bitmesiyle birlikte diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etti. Peki, Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Haluk’un iyiliği için Meltem’le buluşmak isteyen Gece, Meltem’den olumlu bir yanıt alamayınca, Haluk ve Meltem’in evine gelir. Kendisini Meltem’in üniversiteden arkadaşı olarak tanıştıran Gece, Haluk ve Emine’den beklediği ilgiyi görür. Meltem, Zeynep’le birlikte eve geldiğinde Gece ile karşılaşınca ne yapacaktır?

Haberin Devamı

Öte yandan Dominant Gönül, Zero Tuna’ya çok kızgındır. Tuna her ne yaptıysa Gönül’ü çileden çıkarmayı başarmıştır. Gönül, Tuna’dan boşanmaya karar verince ortalık karışır.

Havuç ve Simay düğün için davetli listesi hazırlamaya başlarlar. Beklenmedik isimlerin listeye yazılmasıyla, davetli listesi epey kabarır.

BAKMADAN GEÇME!