Cingöz Recai: Bir Efsanenin DönüÅŸü nerede çekildi? Ä°ÅŸte Cingöz Recai filmi oyuncuları ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü nerede çekildi İşte Cingöz Recai filmi oyuncuları ve konusu
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 06, 2021 17:47

Cingöz Recai Bir Efsanenin Dönüşü filmi bu akşam yeniden ekrana gelecek. Yönetmen koltuğunda Onur Ünlü’nün oturduğu filmde Cingöz Recai yıllar sonra yeni bir soygun için ekibiyle sahalara dönüyor. Peki, Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü nerede çekildi? İşte oyuncuları, konusu ve çekim yerleri

Haberin Devamı

Cingöz Recai Bir Efsanenin Dönüşü filmi oyuncuları ve çekim yerleri merak ediliyor. 1954 ve 1969'da filmi çekilen Cingöz Recai filminin üçüncüsü ise 2017 yılında vizyona girmişti. Cingöz Recai Bir Efsanenin Dönüşü filmi oyuncuları arasında Kenan İmirzalıoğlu, Haluk Bilginer, Meryem Uzerli, Musa Uzunlar gibi isimler bulunuyor.

CİNGÖZ RECAİ: BİR EFSANENİN DÖNÜŞÜ OYUNCULARI

Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü filmi oyuncuları arasında Kenan Ä°mirzalıoÄŸlu, Haluk Bilginer, Meryem Uzerli,ÂMusa Uzunlar, Fatih Artman, Algı Eke, Ushan Çakır,ÂSelim Bayraktar, Hakan Boyav,ÂSerkan Keskin, Meriç Aral, Boran Kuzum gibi isimler bulunuyor.

CİNGÖZ RECAİ: BİR EFSANENİN DÖNÜŞÜ NEREDE ÇEKİLDİ?

Filmin çekimlerinin bir kısmı İstanbul’da bir kısmı ise Rusya’nın St. Petersburg şehrinde gerçekleştirildi.

FÄ°LMÄ°N KONUSU

Haberin Devamı

Cingöz Recai yıllar sonra yeni bir soygun için ekibiyle sahalara döner. Ama bu soygunu kendi ekibiyle yapmayacaktır. Karanlık bir çeteye dahil olur ve bir teknoloji dehasının evini soymak için kılıktan kılığa, oyundan oyuna geçerek, kimsenin bilmediği gerçek hedefine yaklaşmaya başlar. Yıllardır aradığı, kişisel bir kin güttüğü Hayalet, artık ona nefesi kadar yakındır. Tabii ki başının belası Baş Komiser Mehmet Rıza da peşindedir.

BAKMADAN GEÇME!