Fi 2. Çi 9. bölüm ne zaman saat kaçta yayınlanacak? İşte Fi Çi yeni bölüm fragmanından detaylar

Güncelleme Tarihi:

Fi 2. Çi 9. bölüm ne zaman saat kaçta yayınlanacak İşte Fi Çi yeni bölüm fragmanından detaylar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2018 12:23

Fi dizisinin yeni sezonu Çi’nin 9. bölümü için geri sayım başladı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Fi Çi yeni bölüm fragmanında Duru’nun hastanedeki görüntüleri ön plana çıktı. Peki büyük final öncesi yeni bölümde neler olacak? Duru artık dans edemeyecek mi? İşte Fi Çi yeni bölüm fragmanları ve son bölümü hatırlamak isteyenler için kısa bir özet!

Haberin Devamı

Fi Çi günü geldi, tarih araştırmaları yerini saat sorgulamalarına bıraktı. Onuncu bölümüyle ekran macerasını sonlandıracak olan Fi’nin 9. bölümü bu akşam ekranlarda olacak. Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi’nin başrollerini paylaştığı dizi, en son 2 Şubat Cuma akşamı izleyicilerle buluşmuştu. Eti’nin ölüm haberinin yankısının sürdüğü son bölümde Duru ve Can arasındaki gerilim, Bilge ve Özge’nin de meseleye dahil olmasıyla iyice yükseldi. Sadık ise geçmişin yükünden kurtulmak için beklenmedik bir hamle yaptı. Şimdi ise gözler yeni bölümde.

Fi Çi yeni bölümü bu akşam saat 21.00’de kaldığı yerden devam edecek.



BAŞAK KÖKLÜKLAYA SÜRPRİZİ

'Fi Çi' dizisinin yeni bölümüne Başak Köklükaya konuk oluyor. Uzun bir aradan sonra setlere geri dönen Köklükaya, 'Duru’nun annesi 'Hazal' karakterine hayat verecek.
Duru yaşadığı olaylardan sonra uzun zamandır görüşmediği annesi Hazal’ın yanına gider. Ancak bu beklenmedik ziyaret Hazal'ı şaşırtır. Duru ve annesinin hikayesi de böylece açığa çıkar.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!