Cesur ve Güzel yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanında heyecan dorukta!

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanında heyecan dorukta
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2016 10:43

Cesur ve Güzel son bölümün ardından hemen yayınlanan 3. bölüm fragmanıyla izleyicilerine hareketli saatler yaşatacak. Ekranlara geldiği günden itibaren izleyiciyle iyi bir bağ yakalayan Cesur ve Güzel yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölüm fragmanında verilen sahneler, yeni bölümün oldukça heyecanlı geçeceğinin sinyalini verdi. Yeni bölümde Cesur’u takip eden Sühan, şaşırtıcı bir manzarayla karşılaşıyor. Cesur'un oğlu mu var? İşte, Cesur ve Güzel 3. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel dizisi dün akşam yine çok iddialı sahneleriyle ekranlardaydı. Perşembe günlerinin yeni dizisi Cesur ve Güzel 2. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün paylaştığı son bölümünde Cesur ve Sühan aynı çatı altında kalmaya başladı. Cesur’un tavırlarını sorgulamaya başlayan Sühan, içten içe hoşlanmaya başladığı bu esrarengiz adamın peşine düştü. Şaşırtıcı bir final sahnesiyle ekranlardaki 2. haftasını tamamlayan Cesur ve Güzel’in 3. bölüm fragmanı da izleyicilerini bekletmeden yayınlandı. Peki, yeni fragmanda neler yaşanıyor? İşte, Cesur ve Güzel 3. bölüm fragmanında öne çıkan sahneler ve son bölümde yaşananlar!

Yeni bölümden ipuçları veren fragmanda Cesur’u takip eden Sühan, şaşırtıcı bir manzarayla karşılaşıyor. Banu’nun kucağındaki çocuk, kafasında bambaşka şüpheler uyandırıyor. Sühan’ın kendisini takip ettiğini bilen Cesur, açıkça Sühan’a meydan okuyor. Öte yandan Cahide’nin hastanelik olması, tüm dengeleri değiştiriyor. Tek arzusu kök salmak, torun sahibi olmak olan Tahsin Korludağ, herkesin içerisinde Korhan’a tokat atıyor. Kontrolde köşeye sıkışan Cahide ise doktora hamile olmadığını itiraf ediyor. Peki, Banu’nun kucağındaki çocuk Cesur’dan mı? Cahide, hamilelik oyununu sürdürebilecek mi? Cesur ve Sühan arasında neler yaşanacak? Tüm bu soru işaretleri Cesur ve Güzel 3. bölümünde yanıt bulacak.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Tahsin Korludağ ve Cesur’un hayatını tehlikeye sokan yangının yankılar, sürmeye devam etmektedir. Ancak bu yangın, Cesur’un amacını gerçekleştirebilmesi yolunda önemli bir adım olmuştur. Yangına dair tek ipucunu vücudunda bırakan Bülent, Cavidan’ın dikkatinden kaçamaz. Cavidan tarafından köşeye sıkıştırılan Bülent, gerçeği itiraf etmek zorunda kalır. Bülent’e karşı duygularında şüpheye düşen Sühan ise içten içe hoşlanmaya başladığı bu adamın hareketlerini sorgular ve onun peşine düşmeye karar verir. 

BAKMADAN GEÇME!