Cennetin Gözyaşları yine duygu doluydu! 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Cennetin Gözyaşları yine duygu doluydu 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2018 17:45

Pazar akşamları ekranlara gelen Cennetin Gözyaşları izleyicilerine yine dramatik dakikalar yaşattı. Dizinin ekranlara gelen son bölümünde Cengiz'in Rıza Bey'i öldürdüğüne inanan Orhan'ın öfkesi git gide artıyor, son bölümde ayrıca Kaya'nın hem şirkete girişi hem de fazlasıyla etraflarında oluşu Selim'i oldukça fazla rahatsız etmeye başlamıştır. Dizinin son bölümünün yayınlanmasının ardından gelecek hafta ekranlara gelecek olan bölümü merak eden seyirciler, yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki, Cennetin Gözyaşları dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Yayınlandığı günden bu yana izleyicilerine duygusal ve dramatik anlar yaşatan Cennetin Gözyaşları dizisi 24. bölümü ile seyirci karşısına çıktı. İzleyicilere yine hareketli dakikalar yaşatan dizinin yeni bölümünün bitmesinin ardından izleyiciler gelecek hafta yayınlanacak olan bölüm hakkında ipucu edinmek için 25. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki, Cennetin Gözyaşları dizisinin 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Cennetin Gözyaşları dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cengiz'in Rıza Bey'i öldürdüğüne inanan Orhan'ın öfkesi git gide artıyordur. Selim'i hedefi haline getirmiştir Orhan. Bir de üzerine Kaya'nın şirkette hak sahibi olması durumu daha da kötüleştirmiştir. Kaya'nın hem şirkete girişi hem de fazlasıyla etraflarında oluşu Selim'i de çok rahatsız ediyordur. Kaya'nın güvenilmez bir adam olduğuna ikna olmuştur ve şimdilik bunu sadece kendisine saklıyordur. Ama gözü de üzerindedir.

Haberin Devamı

Tüm bu sertlik içinde Cennet her şeyden habersiz, Selim'in yanında olmaya devam ederken Melisa'nın samimiyetine de inanmıştır. Arzu içinse durum daha da karışıktır. Cennet'in gerçekleri öğrenip öğrenmemesi artık gizlemesi gereken bir şey değildir. Hatta bunu Kaya'ya da söyler. Ama işler çığırından çıkmak üzeredir. Melisa, Cennet'i Arzu ve Kaya ile ilgili bir oyunun içine sokmayı planlamıştır ama tüm planlar Orhan'ın ortaya çıkışıyla alt üst olur. Selim, Orhan'ın öfkesinin hedefi olur ve Orhan tarafından vurulur.

BAKMADAN GEÇME!