Çember: Yolun Sonundaki Kız filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Çember: Yolun Sonundaki Kız filmi oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Çember: Yolun Sonundaki Kız filmi konusu nedir, oyuncuları kimler Çember: Yolun Sonundaki Kız filmi oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2022 13:58

Çember: Yolun Sonundaki Kız filmi oyuncuları ve konusu araştırılmaya başlandı. Kanal D yayın akışında bu akşam Çember filminin Yolun Sonundaki Kız bölümü ekrana gelecek. Peki, Çember: Yolun Sonundaki Kız filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

Çember: Yolun Sonundaki Kız filmi konusu ile dikkat çeken yapımlar arasında yerini aldı. Yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz'un yer aldığı polisiye türündeki Çember: Yolun Sonundaki Kız filminde sırtından 2 el ateş edilerek öldürülen genç bir erkek cesedi bulunuyor. Ekip gizemli cinayeti çözmek için harekete geçiyor.

ÇEMBER: YOLUN SONUNDAKİ KIZ FİLMİ KONUSU

Aydos ormanında, sırtından 2 el ateş edilerek öldürülen genç bir erkek cesedi bulunur. Cesedin üzerinden kimlik çıkmaz fakat yakınında Ecrin Ayçiçek adında genç bir kıza ait kimlik bulunur. Eldeki tek delil bu kimlik kartıdır. Ekibimiz olayı aydınlatabilmek için Ecrin’in peşine düşer. Fakat genç kızın evine geldiklerinde onları büyük bir sürpriz beklemektedir. Kimliği meçhul ceset ile Ecrin arasında acaba nasıl bir ilişki vardır? Barış, Hakan ve Zeynep soruşturmayı derinleştirdikçe, hiç de beklemedikleri bilgilerle karşılaşırlar.

Haberin Devamı

ÇEMBER: YOLUN SONUNDAKİ KIZ FİLMİ OYUNCULARI

Çember: Yolun Sonundaki Kız filmi oyuncuları arasında Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay ve Barış Bağcı yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!