Cemal Can Canseven kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye performansı merak konusu

Güncelleme Tarihi:

Cemal Can Canseven kimdir, kaç yaşında O Ses Türkiye performansı merak konusu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2020 15:22

Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven, O Ses Türkiye yılbaşı özel programına konuk olan isimler arasında. Survivor'da gösterdiği performans ile adından söz ettiren Cemal Can, Acun Ilıcalı'nın 1 Ocak'ta yayın hayatına başlayacak olan Exxen'in dizilerinden İşte Bu Benim Masalım'ın başrolünde yer alacak. Peki Cemal Can Cansever kimdir, kaç yaşında? İşte biyografisi ve detaylar...

Haberin Devamı

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven merak edilen isimler arasında yerini aldı. 24 yaşında olan Cemal Can, O Ses Türkiye yılbaşı özel programına konuk oluyor.

CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR?

İzmir doğumlu olan Cemal Can Canseven, 24 yaşındadır. Annesi Rizeli olan Canseven’in babası Selanik göçmenidir. 9 yaş büyük küçük annem dediği bir ablası var. Liseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamladı. Üniversite vesilesiyle İstanbul'a geldi. İstanbul'da Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başladı. Arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy'de DJ’lik eğitimi almaya başlamış ve daha sonra bu alanda uzmanlaşmıştır.

Sosyal medyanın fenomen isimlerinden olan Danla Bilic’in yakın arkadaşıdır. Cemal Can Canseven Survivor 2020’nin şampiyonu olmuştur.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!