Celasun öldü mü? Celasun'un öldürülme sahnesi diziye damga vurdu

Güncelleme Tarihi:

Celasun öldü mü Celasunun öldürülme sahnesi diziye damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2021 09:13

Sosyal medya Çukur'un sevilen karakteri Celasun'un öldürülme sahnesini konuşuyor. Show TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Çukur'un bu haftaki ilgiyle takip edilen bölümüne 'Celasun' damga vurdu. Dizinin son bölümünü kaçıranlar Celasun'un akıbetini merak ediyor.

Haberin Devamı

Çukur dizisinde dün akşam heyecan yine zirve yaptı. Genç oyuncu Kubilay Aka'nın canlandırdığı 'Celasun' karakterinin, diziden ayrılacağı iddiaları son günlerde magazin basınına konu olmuştu. Dizinin ekranlara gelmesi ile birlikte, bu durum netlik kazandı. İşte, Çukur dizisindeki Celasun'un son durumu...

CELASUN ÖLDÜ MÜ?

Çukur dizisi bir kez daha ayrılık haberiyle gündeme geldi. 5 Nisan tarihli bölümde Celasun'un iple boğulduğu sahneler damga vurdu. Böylelikle, Çukur'un ana karakterlerinden biri daha diziye veda etti.

KUBİLAY AKA DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Çukur dizisinde 'Celasun' rolüne hayat veren genç oyuncu Kubilay Aka'nın, yeni başlayacak "Camtavanlar" dizisinde Bensu Soral'la başrol oynayacağı için diziye veda ettiği iddia ediliyor.

TWİTTER'DAN AÇIKLAMA

Haberin Devamı

Başarılı oyuncu Kubilay Aka, konu hakkında Twitter'dan şunları söyledi; "4 sene oldu dile dolay. Söylenecek çok fazla şey var ama aile her şeydir sloganıyla yola çıktığımız işte aile gibi olma talihini yaşıyorum sizlerle.
Eyvallah Çukur. Hakkınız ödenmez!"

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!