Çekirdek ailenin gücü

Güncelleme Tarihi:

Çekirdek ailenin gücü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2016 09:51

Geçen haftanın ekran performanslarından akılda kalan üçü bir babaya, bir anneye ve bir genç kıza ait olduğu için sadece. Yoksa her biri kendi ailesinde güzel.

Haberin Devamı

BABA:

Çekirdek ailenin gücü


Elbette sayısız dizi ve filmde yer almış Ahmet Mümtaz Taylan için “Aman çok güzel oynuyor, kaçırmayın,” diyecek kadar hadsiz değilim. Fakat ‘Hayat Şarkısı’ndaki Bayram Bey’le beraber ikinci baharını yaşadığını söyleyebilirim. ‘Leyla ile Mecnun’daki İskender rolüyle bir nesil gencin kalbini fethetti, şimdi anne-babalarının da hayatının bir parçası. Meğer ekranda herkesi kucaklayacak bir baba boşluğu varmış, o doldurunca fark ettik. (Kanal D, salı, 20.00)

 

ANNE:

Çekirdek ailenin gücü


Uzun süredir ekranda hasret kaldığımız, sağlam bir dram ‘Babam ve Ailesi’. İkinci bölümünde izleyici sayısını hatırı sayılır şekilde artırdı, bu devam da edecektir. Herkesin haklı, herkesin yaralı olduğu dizide Ceyda Düvenci oyunuyla uçup gidiyor. Tabii bunda üçgeni oluşturan kenarlardan ikisi her şeyin farkındayken, üçgenin varlığını bile yeni öğrenen ‘Suzi’ karakterinin iyi yazılmışlığı da rol oynuyor. . (Kanal D, pazartesi, 20.00)

 

GENÇ KIZ:

Haberin Devamı

Çekirdek ailenin gücü


‘Aşk-ı Memnu’da Nihal’in Behlül’e yanık arkadaşı Pelin olarak izlemiştik onu yıllar önce. Hayal Köseoğlu, şimdi ‘Arkadaşlar İyidir’in Merve’si olarak ekranı aydınlatıyor resmen. Dizide ilk göründüğü sahnede yatağa yatmış, dar jean’inin fermuarını kapamak için debelenirken, ‘genç ve güzel oyuncular sıfır beden olur’ önermesini yıkarak başladı işe. Yetenekli Hayal Köseoğlu, Merve’yi ekranın en gerçek karakterlerinden biri haline getirmiş. (Show TV, pazar, 20.00)

MERAKLA BEKLENİYORDU: WESTWORLD

Çekirdek ailenin gücü

Haberin Devamı

** Pazartesi günü uzun süredir büyük merakla beklenen bir dizinin birinci sezonunun birinci bölümünü ABD’den bir gün sonra izleyebileceğiz. ‘Westworld’ bu dizi. Konu şöyle: Robotların hizmet ettiği fütüristik bir eğlence parkında dünyanın en zenginleri her türden fantezilerini sanal olarak gerçekleştiriyor. Michael Crichton’ın 1973 tarihli filminden uyarlanan dizinin yapımcısı J. J. Abrams. Oyuncuları arasında Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood var. (Dizimax Sci-Fi, pazartesi, 22.00)

HAFTANIN SEÇKİSİ 

Dizi: Yüzyıllık Mühür - Kadın Kahramanlar (TRT 1, salı, 20:00)
Film: Sarayın Tadları (MovieSmart Platin 2, cumartesi, 18:50)
Yeni dizi: Luke Cage (Netflix)
Belgesel: Dengesiz Hayvanlar (Nat Geo Wild, çarşamba, 19:00)
Yemek: Şefin Dünyası - Hazer Ameni (Türkmax Gurme, pazartesi, 20:15)

BAKMADAN GEÇME!