'Çek Tetiği' dijital platformlarda

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2025 08:16

KANAL D’nin sevilen yapımı “Uzak Şehir”in sıkı bir izleyicisi olan Sezen Aksu, “Çek Tetiği” isimli şarkısını diziye hediye etti.

Haberin Devamı

 Yıllar önce Berdan Mardini’nin söylediği şarkının Ozan Akbaba yorumu müzikseverlerden tam not alınca dijital platformlara da yüklendi.

“Kirpiğin ok gözün hançer yaralıyım ben, düz ovada vuruldum bahtı karalıyım ben” sözleriyle adeta Cihan (Ozan Akbaba) ve Alya (Sinem Ünsal) aşkını anlatan eser, dinlenme rekoru kırdı.

Söz ve bestesi Sezen Aksu imzası taşıyan şarkının stüdyo kaydı sanatçının Kanlıca’daki stüdyosunda yapıldı.

Ozan Akbaba, Aksu’nun jesti sonrası çekimlerin yapıldığı Midyat’tan İstanbul’a geldi.

Ünlü oyuncuya bağlamada virtüöz Ahmet Koç eşlik etti. “Çek Tetiği”, platformlarda yerini almasıyla birlikte müzik listelerinde üst sıralara adını yazdırdı. “Uzak Şehir” hayranları ve müzikseverler Ozan Akbaba’nın yorumunu beğeni yağmuruna tuttu.

İŞTE O ŞARKI

Haberin Devamı

Saraylarda yattım, hamamlarda, hanlarda

Gün oldu çamura battım Gün oldu ayıp örtbaslara

Gün oldu çamura battım Gün oldu ayıp örtbaslara

 

Kirpiğin ok gözün hançer yaralıyım ben

Düz ovada vuruldum bahtı karalıyım ben

Kirpiğin ok gözün hançer yaralıyım ben

Düz ovada vuruldum bahtı karalıyım ben

 

Çek çek çek tetiği vur sineme sineme

Bir dağın yamacına koy beni

Çek çek çek tetiği yar vurmuş kurşun ne ki

Doğursun anam bir daha beni beni beni

Oy beni beni beni

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!