Çatı Katı Aşk son bölümün tamamı yayınlandı - Çatı Katı Aşk 6. Bölüm full izle

Güncelleme Tarihi:

Çatı Katı Aşk son bölümün tamamı yayınlandı - Çatı Katı Aşk 6. Bölüm full izle
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2020 13:52

Çatı Katı Aşk dizisi 13 Ağustos Perşembe akşamı 6. bölümüyle ekranlara geldi. Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz’in başrollerini paylaştığı Çatı Katı Aşk'ın son bölümünde; Ateş’in Ayşen'i dudaklarından öpmesi ona karşı olan hislerini açığa çıkarttı. Sürprizlerle dolu gelişmelerin yaşandığı Çatı Katı Aşk dizisinin son bölümünün tamamı yayınlandı.

Haberin Devamı

Çatı Katı Aşk dizisinin son bölümümü kaçıran izleyiciler internet üzerinden araştırma yapıyor. İşte kaçıranlar için Çatı Katı Aşk son bölüm özeti ve full izle linki...

Çatı Katı Aşk 6. bölüm gelişmeleri şöyle;Ayşen'in evlilik kararı alması Yılmaz Ailesini şaşkın bırakır. Bu kadar acele karar almasına anlam veremezler. Ateş ise, kendisine nispet yaptığını bildiği Ayşen'i bu kararından döndürebilmek için elinden geleni yapar. Fakat Ayşen, duygularını açmakta cesaretli davranmayan Ateş'i süründürerek evlilik kararının arkasında durur. Ateş, evlilik kararını bitirecek olan Ömer'in bir açığını bulur ve takibe başlar. Bu sırada Ömer'in arkadaşının doğum günü partisi olayların gidişatına önemli bir yön verir. Ömer ile birlikte partide Ayşen, Demir ve Yasemin'in dışında davetsiz konuk olarak Ateş ile Yasemin de vardır. Ateş, Ayşen'in peşinde dolaşarak Ömer ile ilgili gerçeği anlatmaya çalışır. Dinlemediğini görünce de ona karşı olan gerçek duygularını ifade etmek için en eski ve romantik olaya başvurur. Ayşen'in dudaklarından öperek aşk yolunda cesaretli adımı atar.

Haberin Devamı

ÇATI KATI AŞK 6. BÖLÜM İZLE

BAKMADAN GEÇME!