Caner Toygar'dan Survivor 2018 paylaşımı... All Star'a mı katılacak?

Güncelleme Tarihi:

Caner Toygardan Survivor 2018 paylaşımı... All Stara mı katılacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 11:47

Caner Toygar’ın Survivor 2018 paylaşımı kafalarda soru işareti bıraktı. En son Esra Erol’da evlendiği Berke ile yaşadığı krizle gündeme gelen Caner Toygar’In Instagram paylaşımı ‘Survivor’da mı yarışacak?’ sorularını da beraberinde getirdi.

Haberin Devamı

Esra Erol'un sunduğu evlilik programıyla ünlenen Caner Toygar programda evlendiği eşi Berke ile kısa süre önce boşanma kararı aldı.Bu kararı veren Caner her sene ekranlarda gördüğümüz Survivor yarışmasının bu seneki yarışmacıları arasında olabileceğini düşündürdü. All Star ekibinden oluşan bir grubun gönüllülerden oluşan diğer gruba karşı yarışacağı yarışmada şu ana kadar yapılan açıklamalarda All Star kadrosunda Merve Aydın, Nagihan Karadere ve Sema Aydemir'in olacağı biliniyor.Bu açıklamaların ardından Caner Toygar, Instagram hesabından Survivor fotoğrafı paylaşıp "her an her şey olabilir." diyerek takipçilerini düşündürdü.  

Ancak Survivor'da yarışacak isimleri resmi hesabından duyuran Acun Ilıcalı'dan söylentileri doğrulayan bir paylaşım gelmemesi nedeniyle haberler iddia niteliği taşıyor. 

Haberin Devamı

Caner Toygardan Survivor 2018 paylaşımı... All Stara mı katılacak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!