Camdaki Kız 45. son bölüme Nalan ve Hayri'nin yüzleşmesi damga vurdu! İşte Camdaki Kız son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Camdaki Kız 45. son bölüme Nalan ve Hayrinin yüzleşmesi damga vurdu İşte Camdaki Kız son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2022 04:18

Camdaki Kız son bölüm izleme ekranı, 45. bölümün ardından yayınlandı. Perşembe akşamları sevenleri ile buluşan Camdaki Kız'ın 2 Haziran tarihli 45. son bölümünde Feride'nin Cana'nın hamile olduğunu öğrenip Selen'le tuzak kurması dikkat çekerken, Nalan'ı geride bırakamadığı için memleketine gitmekten vazgeçen Hayri'nin dönüşü çarpıcı gelişmelerden oldu. Dizinin final anında kıskançlık krizine giren Nalan'a Hayri'nin sorduğu soru damga vurdu. İşte, Camdaki Kız 45. bölüm full HD izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Camdaki Kız 45. son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşan Camdaki Kız'da bu hafta Pervin’in kim olduğunu öğrenen Muzo'nun Pera'ya karşı güveninin sarsılıp evlilik kararını gözden geçirmesi dikkat çekti. Nalan, Hayri'nin memlekete neden gitmek istediğini sorsa da Hayri'nin gerçeği Binnur'a anlatması merak uyandırdı. Dizinin son bölümünü aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

CAMDAKİ KIZ 45. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Feride ve Hayri konağı terk edince yalnız kalan Nalan, Hayri’nin geri dönüşüyle umudunu yeniden kazanır. Hayri, Nalan'ı geride bırakamadığı için memleketine gidemeyince konağa geri dönüyor. Pervin’in kim olduğunu öğrenen Muzo, Pera’ya karşı güvenini kaybeder. Gülcihan, Muzo'nun Pera'yla evlenmemesi için gerçekleri açıklar. Rafet ise bu durumdan en zararlı çıkan kişi olur. Muzo, Pera'yı affedebilecek mi?

Haberin Devamı

Nalan, Feride'nin konaktan ayrılırken bıraktığı mektubu okur. Feride, Nalan'a karşı sert duvarlarının nedenini acı dolu cümlelerle anlatır. Nalan, annesi bildiği Feride'yi kaybetme korkusuna kapılır. Ancak bu mektup Feride için geri konağa ve Nalan'ın yanına geri dönme planıdır. Cana’nın hamile olduğunu önce Selen sonra da Feride öğrenir ve ikili bu probleme bir çözüm bulmak için kolları sıvar. Sedat, Feride'nin öğrenmesi ve verdiği sert tepkiyle iyice köşeye sıkışır. Nalan, Hayri'nin memlekete neden gitmek istediğini sorsa da öğrenememiştir. Hayri ise bir tek Billur'a anlatır. Billur da durumla ilgili Hayri'ye destek olmak ister. Ancak Nalan'ın Hayri ve Billur'u takip etmesiyle olaylar iyice karışık hale gelir.

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!