Camdaki Kız 42. son bölümde Nalan şoke eden gerçeği öğrendi! İşte Camdaki Kız son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Camdaki Kız 42. son bölümde Nalan şoke eden gerçeği öğrendi İşte Camdaki Kız son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2022 03:18

Camdaki Kız son bölüm izle ekranı yayınlandı. Bir haftalık aranın ardından Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşan Camdaki Kız'ın 12 Mayıs akşamı ekranlara gelen son bölümünde Cana'nın Sedat'a e Nalan’ın Feride’nin kızı olmadığını anlatması dikkat çekti. Cana'nın hamilelik haberi aldığı Camdaki Kız'ın 24. son bölümünde Feride'nin Nalan'a Sema'nın gerçek annesi olduğunu söylemesi ise ekranlara damga vurdu. Tüm bu gelişmelerin ardından dizinin son bölümünü kaçıranlar internetten Camdaki Kız'ın 42. bölümünü izlemenin yollarını aramaya başladı. İşte, Camdaki Kız son bölüm full HD izleme ekranı ve bu hafta yaşanan gelişmeler.

Haberin Devamı

Camdaki Kız son bölüm tek parça yayınlandı. Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun paylaştığı Camdaki Kız'ın perşembe akşamı yayınlanan 42. bölümünde Muzo ve Pera’nın evlilik haberi sonrası Rafet’in Yönetim Kurulu Başkanı olarak Muzo’yu ataması Koroğlu Ailesi’nde şok etkisi yarattı. Öte yandan vasiyetini yazan Feride'nin Nalan'a gerçek annesinin kim olduğunu söylemesi ise haftaya dizide çarpıcı anlar yaşanacağının sinyallerini verdi. Camdaki Kız 42. son bölümü aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Baskılarıyla Sedat’la görüşmeyi başaran Cana, ona hem Hayri’nin ziyaretinden hem de Nalan’ın Feride’nin kızı olmadığından bahseder. Cana’nın anlattıkları karşısında çok sinirlenen Sedat; Hayri’ye haddini bildirmeye karar verir ve Nalan’ı da Feride konusunda yoklar. Nalan’a olan aşkından vazgeçmeyen Hayri, hislerini Nalan’a da belli etmekte kararlıdır. Muzo ve Pera’nın evlilik haberi sonrası Rafet’in Yönetim Kurulu Başkanı olarak Muzo’yu ataması Koroğlu Ailesi’nde küçük çaplı bir şok etkisi yaratır.

Haberin Devamı

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye'nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu'nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu'yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI KİMLER?

Camdaki Kız oyuncuları arasında birbirinden önemli isimler yer alıyor. Başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı dizide, Selma Ergeç, Hande Ataizi, Devrim Yakut ve Tuğrul Tülek gibi oyuncular yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!