Cam Tavanlar neden final yapıyor? Cam Tavanlar başrol oyuncularından veda paylaşımları

Güncelleme Tarihi:

Cam Tavanlar neden final yapıyor Cam Tavanlar başrol oyuncularından veda paylaşımları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2021 11:42

Show TV ekranlarında izleyicilerle çarşamba akşamları buluşmakta olan Cam Tavanlar dizisi için final kararı alındığı ortaya çıkmıştı. Kadınların iş yerlerinde yaşadıkları sıkıntıların öne çıkartıldığı Cam Tavanlar 4 Ağustos tarihli bölümde final yapacak. Peki, Cam Tavanlar neden final yapıyor? Cam Tavanlar başrol oyuncularından veda paylaşımları

Haberin Devamı

Cam Tavanlar dizisi final yapmaya hazırlanıyor. Ekran macerasını 8. Haftasında noktalama kararı alan Cam Tavanlar, ağustos ayının ilk haftası ekranlara veda edecek. Cam Tavanlar dizisi 4 Ağustos’ta ekrana gelecek olan 8. Bölümüyle son kez izleyenlerinin karşısına çıkacak.

BENSU SORAL’DAN VEDA PAYLAŞIMI

Cam Tavanlar'ın Leyla'sı Bensu Soral, veda paylaşımında 'Her son yeni bir başlangıç. Başta benimle bu yolculuğa çıkan canım partnerim Kubilay Aka'ya, bana her işimi kolaylaştırdığı ve o bitmez tükenmez pozitif enerjisi için sonrasında çılgın yönetmenim Fehmi Öztürk'e bana öğrettikleri ve kattıkları için çok teşekkür ederim! Sizinle olmak bir harika. Ve Cam Tavanlar dizimizin yayınında, yapımında, kamera önünde-kamera arkasında emeği geçen tüm arkadaşlarımın ellerine sağlık. Sizinle çalışmak çok ama çok eğlenceliydi! Hepinizi çok seviyorum. Her şey kötüye gidiyormuş gibi olduğunda, durup bir elma ye. Önce bir dur yani, Biz hep öyle yapıyoruz' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

KUBİLAY AKA'NIN VEDA PAYLAŞIMI

Bensu Soral gibi Kubilay Aka da partneriyle çekilmiş fotoğrafıyla veda paylaşımını yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!