Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Bulut Özdemiroğlu kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Bulut Özdemiroğlu kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 20:05

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Bulut Özdemiroğlu, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Bulut Özdemiroğlu'nun ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans merak ediliyordu. Göz6 yarışmasıyla oldukça tanınan Bulut Özdemiroğlu, Eser West'in adaya veda etmesiyle birlikte survivor'a gelmeye hak kazanmıştı. Peki, Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Bulut Özdemiroğlu kimdir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Göz6 yarışmasının finalistlerinden Bulut Özdemiroğlu, Eser West'in vedasının ardından Survivor'a dahil oldu. Bulut Özdemiroğlu'nun en büyük hayali bir Survivor ve şampiyon olmak.

28 yaşında olan Bulut Özdemiroğlu, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Hasan Özdemiroğlu'nun oğludur. Bloggerlık ve kreatif içerik üreticiliği yapan yarışmacı, Beykent Üniversitesi Grafik Dizayn bölümünde eğitim gördükten sonra uzun yıllar Sakaryaspor ve Fenerbahçe alt yapılarında futbol oynadı. Üniversite yıllarında basketbol oynayan Bulut Özdemiroğlu, son yıllarda crossfit sporuyla ilgileniyor.

Bulut Özdemiroğlu katıldığı 27 oyunda 8 galibiyet, 19 mağlubiyet aldı. Bulut toplamda 8 puan ile 20. sırada yer alıyor

 

 

BAKMADAN GEÇME!