Bülent Ersoy'un annesi kimdir? Bülent Ersoy'un annesi Necla Poyraz neden öldü?

Güncelleme Tarihi:

Bülent Ersoyun annesi kimdir Bülent Ersoyun annesi Necla Poyraz neden öldü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2020 01:14

Türk Sanat Müziği'nin usta isimlerinden Bülent Ersoy'un annesi Necla Poyraz hayatını kaybetti. Yakın arkadaşı Nur Yerlitaş'ın vefatının ardından annesini kaybeden sanatçı bir kez daha sarsıldı. Vefat haberinin ardından Bülent Ersoy'un annesi hakkında bilgiler gündeme gelerek merak konusu oldu. Peki Bülent Ersoy'un annesi kimdir? Bülent Ersoy'un annesi Necla Poyraz neden öldü, hastalığı neydi? İşte, Bülent Ersoy'un annesi Necla Poyraz'ın hayatıyla ilgili merak edilenler.

Haberin Devamı

Bugün yakın dostu Nur Yerlitaş'ın ölümüyle büyük bir üzüntü yaşayan Bülent Ersoy, aldığı acı haber ile sarsıldı. Ersoy'un annesi Necla Poyraz, akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Necla Poyraz, daha önce kalbindeki sorunlar nedeniyle bir süre yoğun bakımda tedavi görmüştü.

NECLA POYRAZ KİMDİR?

9 Haziran 1952 yılında dünyaya gelen Ersoy, İstanbul doğumludur. Güçlü sesi ile dinleyicileri kendine hayran bırakan Bülent Ersoy, Türk Sanat Müziği Sanatçısıdır ve sahnelerin Diva’sıdır.

Bülent Ersoy'un annesi Necla Poyraz Fikret Erkoç ile evlenmiştir. Necla Poyraz'ın başka çocuğu olup olmadığı bilinmemektedir. Bir röportajında Necla Poyraz evliliği ve Bülent Ersoy'un doğumuyla ilgili şunları söylemiştir;

Evliliğimiz büyük bir aşk sonunda oldu. Fikret hemen çocuk istedi. Bülent’in dünyaya gelişi bile kolaydı. Dün gibi hatırlıyorum. Cumartesi günü saat 05.00’de sancım tuttu. Ezan okunuyordu, Bülent doğdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!