Bu Şehir Arkandan Gelecek son bölüm neden yayınlanmadı? Yeni bölüm fragmanı ekrana geldi mi?

Güncelleme Tarihi:

Bu Şehir Arkandan Gelecek son bölüm neden yayınlanmadı Yeni bölüm fragmanı ekrana geldi mi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 09:39

Bu Şehir Arkandan Gelecek son bölümün ekrana gelmemesinin ardından izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Dün akşam Atv ekranlarında yayınlanan Türkiye Kupası müsabakası nedeniyle yayınlanmayan Bu Şehir Arkandan Gelecek, yeni bölüm fragmanı ile merak edildi. Peki, Bu Şehir Arkandan Gelecek son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte, Ali ile Derin'in ilişkilerinin biraz daha ilerleyeceği dizi hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin yayınlanması gereken 16. bölümü izleyiciler tarafından oldukça merak konusu oldu. Herkes tarafından soluksuz takip edilen dizi Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda yer almayacak. Dizinin yeni bölümünün yayın akışında yer almaması izleyicileri meraklandırdı. Diziseverler Bu Şehir Arkandan Gelecek bu akşam neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? gibi aramalara yoğun ilgi gösterdiler. Peki, Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölüm ne zaman?

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin yeni bölümü 3 Mayıs Çarşamba günü ekranlarda olacak. Dizinin bu hafta yeni bölümü Başakşehir Fenerbahçe Türkiye Kupası karşılaşması sebebiyle ertelendi. Dizinin 16. bölüm fragmanı da henüz yayınlanmadı.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Haberin Devamı

Sözleşme yüzünden Gülce'yle çalışmaya devam etmek zorunda olan Ali, bu durumdan çok rahatsızdır. Oğlunun sıkıntısını gören Şahin, ona destek olacaktır. Belgin'in Bora'yla yaşadığı yasak ilişkinin basına yansımasının ardından magazinciler, Derin ve Belgin'in peşine düşer. Gülce ise Ali'yi reklam kampanyasının yüzü yapmak için kolları sıvamıştır. Kokteylin olduğu gece Ali'ye yalnız gelmesini tembihleyen Gülce, Derin'i karşısında görünce çok bozulur. Ali'nin basına tanıtımı, Derin'in varlığı yüzünden skandala dönüşür. Şahin, Ali ve Rauf Anne'yle birlikte Nesrin'i oğlundan istemeye gider. Aslı ve annesinin beklenmedik katılımıyla birlikte, bu 'kız isteme ziyareti' oldukça renkli geçecektir. Belgin'in ihaneti yüzünden koğuşta dalga konusu olan Tekin, durumu hazmedemez. Yakında tahliye olacak olan mahkumlardan biri ona sorunu kökünden halletmeyi teklif eder. Nesrin ve Şahin'in nişan gecesi ortaya çıkan Bora, Derin'in tepkisiyle karşılaşır. Tartışmanın sonucunda Derin, annesinin gerçek yüzünü öğrenir. Ancak Belgin'den hesap sormak için eve gelen Derin ve Ali'nin karşılaşacağı manzara, onları dehşete düşürecektir.

DİZİNİN KONUSU

 Henüz beş yaşındayken annesinin ölümüne şahit olan Ali'yi, yük gemilerinde aşçılık yapan Rauf sahiplenir ve büyütür. Birlikte gemilerde çalışarak, yirmi dört yılı geride bırakırlar, Rauf, Ali'ye hem annelik hem de babalık yapar, yaşadığı travmayı unutturmak için hayatını ona adar.

Haberin Devamı

Ali, "anne" dediği Rauf'un da desteğiyle, gemicilik eğitimi alır, kimsesiz büyümüş bir çocuk olduğunu, Rauf'un şefkatiyle unutur, yirmi sekiz yaşına geldiğinde, beş dil konuşabilen, yakışıklı, olgun, sosyal bir gemi adamıdır.

Armatör Tekin Mirkelamoğlu'nun kızı Derin ise, Hayatıyla ilgili çok önemli kararların eşiğindedir. Nişanlısı Yiğit'le mutlu sona yaklaştıkça, nedense mutsuzluğu artmaktadır.. Ali'nin içinde bulunduğu gemi limana yanaşırken, Derin de O sabaha yatağından bambaşka bir hayal için kalkar, ama O gün, hayatının değişeceğinin farkında değildir...

Ali yıllardır özellikle İstanbul'a uğrayan gemilerde çalışmak İstememiştir. Yaşadığı büyük travmadan sonra, Şehre küstür, yıllar sonra "Rauf anne"si İstanbul özlemiyle yanıp tutuştuğu için onunla gelmeyi kabul eder, ama tek bir şartı vardır, limana inmeyecektir.

Haberin Devamı

Halbuki Rauf İstanbul'a özellikle Ali için gelmiştir bu şehre.... Kendi hastalığının ilerlediğinin farkındadır. Ölmeden Ali'nin geçmişindeki sırları açığa çıkarmaya, Ali'yi emin ellere emanet etmeye kararlıdır.. Bu sebeple eski boks şampiyonu Şahin Vargı'yı bulur.

Limana ayak bastıklarında olaylar hiç de Rauf'un düşündüğü gibi gelişmez. Ali, gemiden iner inmez, kim olduğunu bilmediği bir kızın hikayesinin kahramanı olur..

BAKMADAN GEÇME!