Bu Şehir Arkandan Gelecek bu akşam neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Bu Şehir Arkandan Gelecek bu akşam neden yok Yeni bölüm ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2017 20:00

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin yayınlanması gereken 19. bölümü izleyicileri tarafından merak konusu oldu. Sevilen dizi Bu Şehir Arkandan Gelecek bu akşam ekranlarda yayınlanmayacak. Kanal tarafından yayın akışından çıkartılan dizi, izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Bu Şehir Arkandan Gelecek bu akşam neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Haberin Devamı

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren büyük bir heyecanla takip edilen dizi Bu Şehir Arkandan Gelecek, bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda yer almayacak. Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin sevenleri dizinin neden yayınlanmadığını merak ettiler. Peki, Bu Şehir Arkandan Gelecek bu akşam neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Atv ekranlarında bu akşam Medipol Başakşehir Konyaspor Türkiye Kupası final maçı yayınlanacak. Sevilen dizinin yeni bölümü bu nedenle haftaya ekranlarda olacak.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Veysel'in kaçırılması başta Nesrin olmak üzere herkesi sarsar. Veysel'in hayatını kurtarmanın tek yolu, Ali'nin turnuva maçını kaybedip elenmesidir. Ali için hayalleriyle vedalaşma vaktidir. Ancak Şahin durumu o kadar kolay kabullenmeyecektir.

Haberin Devamı

Annesi kendi gözü önünde katledilen Yiğit, intikam almaya kararlıdır. Artık kaybedecek hiçbir şeyi yoktur. Gözü dönmüş bir halde Tekin'in kapısına dayanır.

Gülce ve Tekin'in işbirliğinden haberdar olan Ali, Derin ve Şahin de soluğu Tekin'in evinde alırlar. Ancak hiç beklemedikleri bir manzarayla karşılaşırlar. Tekin'i başına silah dayalı halde bulurlar. Tekin'in kurtuluşu bu kez Şahin ve Ali'nin elindedir.

Şahin, hem Veysel hem de Ali için ellerini kirletmeye razı olur ve Aydemir'i kaçırır. Planı, Veysel'le Aydemir'i takas etmektir. Ancak işler umduğu gibi gitmez. Bu sırada maça çıkan ve babasından haber alamayan Ali'nin rakibine yenilmekten başka çaresi yoktur. Şahin maç bitmeden oğluna yetişebilmek için elinden geleni yapacaktır.

BAKMADAN GEÇME!