Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 23:13

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Bu Şehir Arkandan Gelecek'te heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde annesi kendi gözü önünde katledilen Yiğit, intikam almaya kararlıydı. Artık kaybedecek hiçbir şeyi yoktu. Gözü dönmüş bir halde Tekin'in kapısına dayandı. Son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin yayınlanan son bölümünde oldukça hareketli dakikalar yaşandı. Veysel'in hayatını kurtarmak için harekete geçen Ali, genç adamı kurtarmak için ne yapacağını bilememekteydi. Gülce ve Tekin'in işbirliğinden haberdar olan Ali, Derin ve Şahin de soluğu Tekin'in evinde aldılar. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki, Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Veysel'in kaçırılması başta Nesrin olmak üzere herkesi sarsar. Veysel'in hayatını kurtarmanın tek yolu, Ali'nin turnuva maçını kaybedip elenmesidir. Ali için hayalleriyle vedalaşma vaktidir. Ancak Şahin durumu o kadar kolay kabullenmeyecektir. Annesi kendi gözü önünde katledilen Yiğit, intikam almaya kararlıdır. Artık kaybedecek hiçbir şeyi yoktur. Gözü dönmüş bir halde Tekin'in kapısına dayanır. Gülce ve Tekin'in işbirliğinden haberdar olan Ali, Derin ve Şahin de soluğu Tekin'in evinde alırlar. Ancak hiç beklemedikleri bir manzarayla karşılaşırlar. Tekin'i başına silah dayalı halde bulurlar. Tekin'in kurtuluşu bu kez Şahin ve Ali'nin elindedir. Şahin, hem Veysel hem de Ali için ellerini kirletmeye razı olur ve Aydemir'i kaçırır. Planı, Veysel'le Aydemir'i takas etmektir. Ancak işler umduğu gibi gitmez. Bu sırada maça çıkan ve babasından haber alamayan Ali'nin rakibine yenilmekten başka çaresi yoktur. Şahin maç bitmeden oğluna yetişebilmek için elinden geleni yapacaktır. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Şahin'in Ali için dövüştüğü mekân, yasadışı bahis oynandığı gerekçesiyle polisler tarafından basılır. Ali, babasını zorlukla oradan çıkarmayı başarır ancak Şahin'in yürüyecek mecali yoktur. Polise yakalanmak üzereyken son anda umulmadık birinin yardımıyla kurtulurlar.

Dövüşte galip gelen Şahin, Aydemir'den anlaşmanın gereğini yapıp sözleşmeyi kendisine vermesini ister. Ancak Aydemir sözünde durmayınca Şahin, zor kullanmak zorunda kalır. Babasının gözü önünde dayak yemesi ve Ali'nin ters tavırları Gülce'yi çileden çıkartır. Gülce, Ali ve Şahin'den intikam almak için gözünü Veysel'e diker.

Haberin Devamı

Maddi bakımdan da güçlenmek isteyen Belgin, Tekin'den habersiz Yiğit'le işbirliği yapmaya karar verir ve Yiğit'ten tekrar kaçakçılık işine girmesini ister. Yiğit, bunun çok tehlikeli olabileceği konusunda onu uyarsa da Belgin kararlıdır; Tekin'in canını yakmak için tehlikeyi göze alacaktır.

Tekin, kızının gönlünü almak için doğmamış torununa hediyeler alıp Derin'in kapısına gönderir. Derin'i en hassas yerinden yakalamaya çalışmaktadır. Babasının değişmek istediğini düşünüp umutlanan Derin, öğreneceği bir gerçekle büyük hayal kırıklığına uğrayacaktır.

Bora'nın ilgisine karşılık vermeye başlayan Aslı, annesinden gizli onunla buluşmaya başlar. Ancak Ebru onları yakalar. Aslı, annesine Ali'nin ilgisini çekmek için Bora'yı kullandığını itiraf eder. Aslı sonunda işi abartıp Ali'ye boşanmak istediğini çünkü Bora'yla evleneceklerini söyler. Ali'nin tepkisi Aslı'nın işine gelecektir.

Haberin Devamı

Şahin'in aldığı hediye Veysel'i çok mutlu eder ama okulda onu rahatsız eden çocuklara karşı bir önlem alması gerekmektedir. Ali'den kendisine dövüşmeyi öğretmesini ister. Herkesten gizli ormanda buluşup çalışmaya karar verirler. Ancak Veysel buluşma yerine gelmez. Ali endişelenir ve her yerde onu arar. Bütün mahalle ayağa kalkmış Veysel'i ararken, Ali'ye gelen bir telefon büyük paniğe yol açar.

KEREM BURSİN INSTAGRAM’DAN DUYURDU

Dizinin başrol oyuncusu Kerem Bursin, Instagram’da kişisel hesabından yaptığı paylaşımla final haberini verdi. Dizi ekibinin toplanıp son paydosumuz diyerek alkışladığı video dizinin final iddialarını doğruladı.

BAKMADAN GEÇME!