Bu Şehir Arkandan Gelecek 11. bölüm fragmanında gerçekler ortaya çıkıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Bu Şehir Arkandan Gelecek 11. bölüm fragmanında gerçekler ortaya çıkıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 09:34

Bu Şehir Arkandan Gelecek 11. bölüm fragmanında Ali'nin Derin ile yaşadığı problemler ayyuka mı çıkacak? Son bölümde Derin'in sıkıntılı olduğunu sezen Ali, bazı gerçeklerin saklandığını bilmektedir. Bu Şehir Arkandan Gelecek 11. bölüm fragmanında bu konunun detaylarını öğrenecek olan Ali, son bölümde Derin'i sorguya çekmiştir. Peki, Bu Şehir Arkandan Gelecek 11. bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Bu Şehir Arkandan Gelecek 11. bölüm fragmanı için heyecan devam ediyor. Derin ile Ali arasındaki gerilim tırmanmaya devam ederken, çocuk tartışması alevlenmeye devam ediyor. Son bölümün ardından Bu Şehir Arkandan Gelecek 11. bölüm fragmanının yayınlanmasını bekleyen vatandaşlar, yapımcı ve kanalın sosyal medya hesaplarını sorgulamaya devam ediyor. Peki, Bu Şehir Arkandan Gelecek 11. bölüm fragmanı ne zaman çıkacak? İşte, detaylı bilgiler

Son zamanların fenomen konularından birisi haline gelen Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde oldukça duygusal dakikalar yaşandı. Son bölümde kızının Ali'den hamile olduğunu öğrenen Tekin deliye döndü. Diğer yandan Seyit kendisini öldürmeye kalkan Tekin'den intikam alma derdindeydi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı.

Haberin Devamı

Bu Şehir Arkandan Gelecek 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden takip edebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Ali, Derin'le yüzleşmek için otele gittiğinde çocuğun Yiğit'ten olduğunu duyar. Derin de bunu inkar etmez. Ortalık karışır ve Ali'yi otelden atarlar. Ali, Derin'e inanmaz ve tekrar konuşmak üzere gizlice otele girer. Ancak bu defa Derin'den duyacakları Ali'nin dünyasını başına yıkacaktır. Aldatılmanın acısıyla dağılan Ali soluğu Aslı'nın kapısında alır. Niyeti kendisine neden yalan söylediğini öğrenmektir. Aslı uyuyakalan Ali'yi o gece kendisiyle birlikte olduğuna inandırır. Ali bütün bu yaşadıklarını sindirmekte güçlük çekerken bir yandan da Aslı'ya karşı kendini sorumlu hissetmektedir. Yiğit ise olayların kendi istediği yönde gelişmesinden memnundur. Derin'in hamileliğiyle ilgili ortaya çıkan riskler, onu yalnız bırakmamasının bahanesi olur. Süreyya, Yiğit'in bebeği sahiplenmesini hazmedemez, Tekin'in evine gidip hesap sorar. Kızının Ali'den hamile olduğunu öğrenen Tekin deliye döner. Diğer yandan Seyit kendisini öldürmeye kalkan Tekin'den intikam alma derdindedir. Rauf ise Bora ile birlikte açacağı köftecinin hazırlıklarına girişir. Açılış gecesi Ali'nin mutsuzluğuna tanık olan Nesrin, Ali'ye gerçeği söylemek üzere harekete geçer. 

Haberin Devamı

9. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ali'nin, Şahin'den gizlediği sakatlığına rağmen eleme maçını galip bitirmiş, turnuvaya katılmaya hak kazanmıştır. Ali ve Aslı'nın birlikte olduğunu düşünen Derin ise hamileliğini Ali'ye söylememeye karar verir. Yiğit'in gerçek yüzüyle tanışan Tekin, Yiğit'in karşı hamlesiyle köşeye sıkışır. Eşyalarını almak için eve gelen Derin, Aslı'dan hesap sorar, arkadaşlıkları onarılmayacak bir yara alır. Şahin ve Nesrin nihayet yemeğe çıkarlar. Tedirgin başlayan gece birbirlerine küçük adımlar atmalarını sağlar. Aslı, Nesrin'den öğrendiği bilgiyle yıkılır. Annesi Ebru'nun devreye girmesiyle işler karışır. Ali turnuvanın ilk maçına çıkmaya hazırlanırken, Derin annesinin zoruyla geri dönülmez bir karar almanın eşiğindedir.

BAKMADAN GEÇME!