Bozkır Arslanı Celaleddin sezon finaline damga vuran sahne: Uzlag Şah veliaht ilan edildi! İşte 7.son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Bozkır Arslanı Celaleddin sezon finaline damga vuran sahne: Uzlag Şah veliaht ilan edildi İşte 7.son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2021 02:20

Bozkır Arslanı Celaleddin sezon finali izle ekranı erişime açıldı. Kuruluş Osman dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ'ın yapımını ve proje tasarımını üstlendiği, genel yönetmenliğini Metin Günay'ın, yönetmenliğini Nurgissa Almurat'ın yaptığı Bozkır Arslanı Celaleddin 2 Temmuz Cuma akşamı 7. bölümü ile yayınlandı. Dizinin bu haftaki son bölümünde Sultan Alâeddin, nihai kararını vererek Uzlag Şah'ı veliaht ilan etti. Cengiz Han'ın ordusu ise Harzemşah topraklarına girdi. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Bozkır Arslanı Celaleddin 7. son bölüm kesintisiz izleme ekranı.

Haberin Devamı

Bozkır Arslanı Celaleddin 7. bölüm tek parça yayınlandı. ATV ekranlarında sezon finali ile izleyici karşısına çıkan Bozkır Arslanı Celaleddin'in 2 Temmuz tarihli son bölümde Celaleddin Kutlu Bike'nin kardeşini Cengiz Han'dan kurtarabilmek için farklı bir plan kurdu. Bozkır Arslanı Celaleddin son finalini aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

BOZKIR ARSLANI CELALEDDİN SEZON FİNALİ İZLEME EKRANI

BOZKIR ARSLANI CELALEDDİN 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Celaleddin'in kendi planları doğrultusunda yaptığı hamlelerden ötürü sabrı taşan Sultan Alâeddin, nihai kararını vererek Uzlag Şah'ı veliaht ilan eder. Türkan Hatun istediği zafere ulaşmış gibi görünse de ufukta beliren Moğol tehlikesi tüm dengeleri değiştirir. Cengiz Han'ın Cuci komutanlığında bir süvari ordusunu Harzemşah ülkesine gönderdiği haberi üzerine Sultan Aleaddin, orduyu toplayarak başına geçer.

Haberin Devamı

Kutlu Bike'nin kardeşini Cengiz Han'dan kurtarabilmek için Tohto'yu ele geçirmeye çalışan Celaleddin ise ülkesini Moğol tehlikesine karşı koruyabilmek için farklı bir plan kurar. Cengiz Han'ın ordusu asıl maksatlarına ulaşmak için Harzemşah topraklarına girerken, iki ordu uzun yıllar sürecek kanlı savaşın ilk muharebesine girişir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!