Boxun Yıldızları yarışmacıları kimlerdir? Fulya Kesin, Çılgın Sedat, Şarkıcı Doğuş...

Güncelleme Tarihi:

Boxun Yıldızları yarışmacıları kimlerdir Fulya Kesin, Çılgın Sedat, Şarkıcı Doğuş...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2017 19:55

Boxun Yıldızları yarışmacıları kimdir sorusu birçok izleyici tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya başladı. Acun Ilıcalı'nın bu sezon başlayan yeni yarışma programı Boxun Yıldızları, farklı formatıyla olduğu kadar yarışmacılarıyla da adından söz ettirdi. Geçtiğimiz hafta ekranlarda yayınlanmaya başlayan Boxun Yıldızları yarışmasında, birbirinden ünlü isimlerin heyecanlı karşılaşmaları yer almaya devam ediyor. Peki, Boxun Yıldızları yarışmacıları kimlerdir?

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı'nın bu sezon başlayan yeni yarışma programı Boxun Yıldızları, farklı formatıyla olduğu kadar yarışmacılarıyla da adından söz ettirdi. Milli boksör Adem Kılıçcı, , Türk spor spikeri Bilgehan Demir ve Türk televizyon sunucusu Dilara Gönder’in Boxun Yıldızları yarışmacıları arasında daha önce Survivor’da mücadele eden isimler de yer alıyor.  İşte Bülent Çetinaslan'dan Çılgın Sedat'a, Doğuş'tan Asene'ya birbiriyle dövüşecek o yarışmalar ve Boxun Yıldızları hakkında merak edilenler...Acun Ilıcalı'nın bu sezon başlayan yeni yarışma programı Boxun Yıldızları, farklı formatıyla olduğu kadar yarışmacılarıyla da adından söz ettirdi. Milli boksör Adem Kılıçcı, , Türk spor spikeri Bilgehan Demir ve Türk televizyon sunucusu Dilara Gönder’in Boxun Yıldızları yarışmacıları arasında daha önce Survivor’da mücadele eden isimler de yer alıyor.  İşte Bülent Çetinaslan'dan Çılgın Sedat'a, Doğuş'tan Asene'ya birbiriyle dövüşecek o yarışmacılar!

BOXUN YILDIZLARI'NIN YARIŞMACILARI 

Arka Sıradakiler dizisinin Oktay'ı olarak tanınan Bülent Çetinaslan, Eski Survivor Fulya Keskin, şarkıcı Çılgın Sedat, Gardırop Savaşları ile tanınan Aycan Demirci, şarkıcı Doğuş, ilk Fear Factor’e ardından Survivor’a katılan Ayşıl Özaslan, Dansöz Asena, Sefarad grubunun vokali Sami Levi, Survivor Sahra Işık, eski manken Şenol İpek, Akasya DurağI’nın Ali Kemal’i Ateş Fatih Uçan, Eski Survivor Berna Canbeldek, Eski futbolcu Baki Mercimek ve Survivor Ramazan Kalyoncu

 

BAKMADAN GEÇME!