Börü dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı – Oyuncular kimler?

Güncelleme Tarihi:

Börü dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı – Oyuncular kimler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2018 10:08

Star Tv’de yayınlanacak olan Börü dizisinin ilk bölüm fragmanı izleyicilerle paylaşıldı. Dağ filmindeki oyuncuların başrollerini paylaştığı Börü, önümüzdeki hafta 1. bölümüyle ekran macerasına başlayacak. Peki Börü dizisinin oyuncuları kimler? İşte kadroya ilişkin detaylar ve ilk bölümden sahneler!

Haberin Devamı

Tanıtımları aylar öncesinden yapılan Börü dizisinin ilk bölümü için geri sayım sürerken fragman geldi. 28 Şubat Çarşamba günü ekran macerasına başlayacak olan Börü’nün ilk bölüm fragmanı hem kadro hem konuya ilişkin bilgiler veriyor. Türkiye’nin yakın tarihinde yaşanan gerçek olaylardan esinlenen BÖRÜ, 1’er saatlik 6 bölümden oluşacak ve büyük finalini beyaz perdede yapacak. Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak bölümlerin ardından, BÖRÜ’nün sinema filmi de 2018 sonbaharında vizyonda olacak.

BÖRÜ’nün oyuncu kadrosunda, izleyicinin DAĞ film serisinden tanıdığı pek çok isim var. Aralarında, Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Murat Arkın, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Bedii Akın, Ozan Ağaç, Gürol Tonbul gibi isimlerin bulunduğu oyuncuların her biri, Polis Özel Harekat’ın en seçkin birimi, 34 50 telsiz kodlu BÖRÜ timinin üyelerine hayat verecek.

Haberin Devamı

Börü’nün Konusu

2014 baharında Türkiye. Sınırda düşmanların çoğaldığı, içeride tehlikeler çemberinin giderek daraldığı bir dönem. Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinin en büyük tehditleriyle karşı karşıya. BÖRÜ, vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanların destanını anlatıyor.

BÖRÜ'NÜN OYUNCULARI İÇİN DETAYLI BİLGİ

BAKMADAN GEÇME!