Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 6. Bölüm

Güncelleme Tarihi:

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 6. Bölüm
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2016 10:19

Bodrum Masalı'nın gençleri iş peşinde, dizide olaylar gittikçe hareketleniyor. Geçtiğimiz Perşembe yaşananların üzerinden geçtik, buyurun beraber hatırlayalım!

Haberin Devamı

SU İÇİN GERÇEKLERİ KEŞFETME VAKTİ!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 6. Bölüm

Plaja varilleri Cenk’in yerleştirdiğini öğrenen Kelebek deliye döndü haliyle! Sevgilisinin hatasını bastırmak adına mı yoksa Kelebek’in kendisini suçladığını düşündüğünden mi bilinmez “Parayı ben öderim!” diye saçma bir fikir ortaya attı Su, artık ne ile ödeyecekse? İşin garibi ise olayları başındaki isim Cenk, tüm tribi yiyen Kelebek… Neyse ki Su bu sefer fazla geç kalınmış ayrılığı sonunda gerçekleştirdi. 

 

FARYALI OLMASA BU KOCA BODRUM HALKI NE YAPAR ACABA?

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 6. Bölüm

Haberin Devamı

Bodrum Masalı'nın gençleri plajı tekrar açmak için Faryalı’nın kapısını çaldılar. Faryalı ilk başta habersiz bu işe koyulduğu için Kelebek’e biraz kızsa da gençlere yardım etmekten geri kalmadı. Varillerde zehir olup olmadığını anlamak için çıkması gereken rapor bir aydan aşağı çıkmazmış. Rapor çıkana kadar Bodrum’da sezon kapanmış olur, dolayısıyla raporu beklemek yaş iş... Yardım için çalınacak bir diğer kapı da Süha Reis'in kapısıydı. Bodrum’da hatrı sayılır insanlardan Süha Reis. Gençleri geri çevirmeyen reisimiz gençlere sağlam bir plan hazırladı.

  

AŞK ACISINI DA EN İYİ ANNELER ANLAR!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 6. Bölüm

Su, Cenk ile ayrıldıktan sonra teselliyi annesinde buldu. “Sen en sevdiğine yalan söylersen en sevdiğinde sana yalan söyler” diye bir kısır döngü yaptıktan sonra annesine otele kafiyenin geleceğini babasına söylediğini nihayetinde itiraf etti. Bunun için de çok geç kalmıştın Su. Senin için en doğru insan olan Kelebek’e geç kalmaman dileğiyle... Kızından aldığı haber ile Gözde ile konuşmaya giden Yıldız, Evren’in yalan söylediğini anlattı. Gözde Evren’i bitirmenin yolunu bulunca kolları sıvadı. Gönenç’in ona olan ilgisinin bariz farkında olan Gözde, Gönenç ile çıktığı bir akşam yemeği sonrasında Evren’in tüm yalanlarını Yıldız’a anlatması için ikna etti. Ne diyeyim Gözde hayranım eşsiz zekana! 

 

Haberin Devamı

KELEBEK VS SU: İNATÇILARIN SAVAŞI!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 6. Bölüm

Su parayı ben öderim derken gerçekten ciddiymiş. Cenk’in ona özel yaptırdığı kemanı satarak parayı ödemeyi düşünüyormuş.. Kelebek aslında ne kadar suçsuz olsa da suçlu olduğunu varsayarak Su’nun gönlünü almak için peşinden koştu durdu. Ki bence Su Kelebek’in peşinden koşmalıydı. Neyse Kelebek ne yaptıysa gönlünü alamadı Su kızımızın. Kemanı satmasına da engel olmak istedi ama annesi kılıklı inadı tuttu mu tutuyor. Kemanı da sattı. Kelebek sevdiği insanlar için göz kırpmadan fedakarlık yapabilecek bir insan. Su kemanı isterse yüz kere satsın yüzünde de Kelebek o kemanı geri alıp Su’ya verir. Bodrum’un ağası Kelebek be kızım inadın da bir yere kadar işe yarar. Kemanı Su’ya götürürken Cenk ile karşılaşınca kavgaya kim engel olabilir! Şöyle ağız tadı ile dövemese de Kelebek en azından hevesini aldı. 

 

Haberin Devamı

ATEŞ VE ASLI İTTİFAKI HER ZAMAN İŞE YARAR!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 6. Bölüm

Haydar amca plaj işinin Kelebek’e ait olduğunu öğrenince Üzüm Yenge'nin yanına atıverdi kendini. Üzüm Yenge Kelebek’in işine engel olmasın diye Haydar Amca'nın seneler önce teklif ettiği yemek teklifini kabul etti. Sanırım Kelebek için karşılıksız bir şey yapan tek insan Üzüm Yenge'ydi, alışık değiliz birilerinin Kelebek için bir şeyler yapmasına; gözlerimiz doldu açıkçası! Kelebek ise Haydar Amca'nın her şeyi öğrendiğini öğrenince çabuk vazgeçti plaj işinden. Süha Reis ile kurdukları planı da gerçekleştirmeye gitmedi. Aslı ve Ateş bu işte artık yalnızlardı. Ateş’in de dediği gibi uzun zamandır sadece ikisi, sadece. Plan tam olarak şuydu; raporun olduğu binaya girip raporu almak. Güvenlik şeker hastası olduğu için geceleri de uyukluyormuş. Binaya girmek o yüzden çok kolay oldu. Ateş oğlan sağ olsun rastgele bir kapıya girince alarmları devreye soktu. Neyse ki Su kızımız Kelebek’i ikna edip Ateş ve Aslı’nın yanına geldiler, olay yerinden uzaklaştılar. Üzüm teyzenin Haydar amca ile yemeğe çıkışı her şeyi halletti. Varillerin içindekiler kuş yemiymiş. Kelebek’in de orada çalışmasına izin verdi. O zaman dans, o zaman renk! 

 

Haberin Devamı

EVREN'İN İŞİ ARTIK ZOR, GERİ DÖNÜŞ YOK!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 6. Bölüm

Gözde, Gönenç ve Yıldız’ı bir araya getirdi. Gönenç Evren’in tüm yalanlarını anlattı. Yıldız duydukları karşısında boş duracak değildi. Evren’i eve çağırdı ve ondan boşanacağını söyledi. Hazırladığı bavulunu da eline verip Evren’i evden kovdu. Evren bakalım bundan sonra ne yapacak, sanırım bunun cevabını yedinci bölümde alacağız. Şimdiden merakımız aşırı derecede tavan!

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!