‘Bodrum Masalı’nda üç kilit, üç kapı

Güncelleme Tarihi:

‘Bodrum Masalı’nda  üç kilit, üç kapı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2016 14:15

‘Bodrum Masalı’nda Aslı ile Ateş ve Kelebek ile Su ikililerinin sonunda resmen ‘çift’ olması genç izleyicileri fazlasıyla memnun etti. Gerçi araya derhal önemli kırgınlıklar girecek gibi. Yine de Allah mesut etsin diyelim ve son haftalarda hikâyenin gidişatında kilit rol oynayan üç karaktere bakalım. Bu kilitler önemli kapıları açacak, o kapılar yeni yollara çıkacak...

Haberin Devamı

Gerçek bir yetişkin: Faryalı

Direk gibi düz bir adam Faryalı. Yıldız kadar olmasa da dizinin en saf karakterlerinden ama atarlı olduğu için Yıldız’dan daha çok durumun farkında gibi görünüyor. Halbuki taşları yerine oturtmaya daha yeni başlıyor. Bu hafta büyük sırrı (Evren-Gözde) öğrendikten sonra ne yapacak, göreceğiz. En büyük özelliği, gerçek bir yetişkin olması. Nerede Uzay’la işbirliği yapan Cahit ve kendi oğlunu kullanan Evren, nerede kendisine hakaretler yağdıran delikanlıyı bile yatıştıran Faryalı... Timuçin Esen’in olgunlaşmış, sakinleşmiş oyunculuğu her hafta daha çok parlıyor.

‘Bodrum Masalı’nda  üç kilit, üç kapı

Onunki de ne sevgiymiş: Gözde
Gözde, her sahada farklı bir oyun kuruyor. Amaç tek: Evren’i kendisine mahkûm etmek. Ne sevgiymiş arkadaş, kendi bile “Allah kahretsin ki seni hâlâ seviyorum!” diye bağırıyor arada. İstediğini elde etmesine çok az kaldı. Belki Evren sahiden ona mahkûm olacak ama Gözde’nin şarkısı hiç değişmeyecek: “Ne zaman bitecek tanrım bu azap / Yarını olmayan günlere kaldım.” “Evet, bu adam arızalı ama ben onu sevgimle iyileştirebilirim” diyen ve tabii ki sadece kendini kandıran sayısız akıllı kadın, Toprak Sağlam’ın can, kan ve gözyaşı kattığı Gözde’de kendini bulmuyor mudur?

Haberin Devamı

‘Bodrum Masalı’nda  üç kilit, üç kapı

Fabrika ayarlarına dönüyor: Uzay
‘Svithört’ Uzay, kötü amaçlarına alet etmek için hayatına aldığı Aslı sayesinde önemli bir değişim geçiriyor. Etrafındaki herkesten daha gerçek olan Aslı hiç farkında değil ama, Uzay’ın fabrika ayarlarıyla oynamaya başladı bile. Başka birinden duysak irkiltici olabilecek derecede politik doğruculuktan uzak replikler, içlenip gözyaşını silmeler Uzay’ın robotsuluğuna çok yakışıyor. Serhan Onat’ın canlandırdığı bu ‘nev’i şahsına münhasır’ karakter, annesine ne olduğunu bularak Aslı’nın, iyiyle kötüyü ayırt edecek duruma gelerek de kendisinin hayatını değiştirecek gibi.

Haberin Devamı

‘Bodrum Masalı’nda  üç kilit, üç kapı

A2: atv’nin yeni kanalı a2’de kaçırdığımız ya da yeniden izlemek isteyeceğimiz ‘Melekler Adası’, ‘Selena’, ‘Beyaz Gelincik’, ‘Asmalı Konak’, ‘Ezel’, ‘Aliye’, ‘Sıla’ gibi birçok dizi var. Ama 50’şer dakikalık bölümleriyle her daim izlenebilen ‘Avrupa Yakası’ yeter de artar zap’larken takılmak için.

Klasik film: Topkapı (MovieSmart Classic, pazartesi, 20.15)
Yerli dizi: Babam ve Ailesi final (Kanal D, pazartesi, 20.00)
Yeni dizi: Baskets (FX, cuma, 22.00)
Yeni dizi: Channel Zero (Dizimax Sci-Fi, pazartesi, 22.00)
Belgesel: Heidi’nin İzinde İsviçre (İz Tv, perşembe, 23.00)

MacGyver - maraton son beş bölüm (FX, pazar, 16.00): Silah olarak sadece zekasını kullanan babasını severdik, oğlunu da seviyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!