Bodrum Masalı yeni bölüm ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı yeni bölüm ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2017 15:54

Bodrum Masalı yeni bölüm tarihi ertelendi. Kanal D yayın akışı referandum nedeniyle değişti, bu nedenle Bodrum Masalı’nın 32. bölüm tarihi değişti. Sevilen dizinin yeni bölümünde Aslı’nın evlilik teklifine nasıl bir cevap vereceği belli olacak. Peki, Bodrum Masalı yeni bölüm ne zaman?

Haberin Devamı

Kanal D yayın akışındaki değişiklik Bodrum Masalı izleyicilerinin kafasında soru işareti yarattı. Hem bugünkü yayın akışında Referandum özel programının olması hem de kanalın bir başka dizisi Kara Yazı’nın da pazar gününe çekilmesi merak uyandırdı. Peki, Bodrum Masalı 23. Bölümü ne zaman yayınlanacak? Yeni bölümde neler olacak?

Haberin Devamı

Bodrum Masalı 32. bölümünde Faryalı ile Bora yüzleşiyor; Yıldız ile Maya bir araya geliyor! Maya'nın Bodrum'a gelişiyle keyfi kaçan Yıldız, Faryalı ile ilişkilerinin de eskisi gibi olmadığını düşünür. Faryalı, Maya geldikten sonra geçmişte birlikte geçiremedikleri günlerin acısını çıkarmak ister. Ondan dolayı sık sık Aslı ve Maya ile bir araya gelir. Yıldız'ı ihmal ettiğini düşünen Faryalı, herkesin olacağı bir yemek düzenler. Yıldız ile Maya ilk defa aynı ortamda bulunurlar. İkili arasındaki yılların hesaplaşması nasıl sonlanacak?

Haberin Devamı

Öte yandan Bora ile Faryalı yeniden yüzleşirler. Yıldız ve Maya'ya olan ilgisini dile getiren Bora, bu durumdan Faryalı'nın rahatsız olduğunu biliyordur. Çünkü Bora, Faryalı'nın her ikisinden de hoşlandığını düşündüğünü açıklar. Bodrum Masalı heyecan dolu özetsiz yeni bölümüyle 23 Nisan Pazar 20.00'de Kanal D'de!

 

BAKMADAN GEÇME!