Bizim Hikaye dizisinin son bölümünde hareketli dakikalar yer aldı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Bizim Hikaye dizisinin son bölümünde hareketli dakikalar yer aldı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2018 23:13

Bizim Hikaye dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine soluksuz takip edilen dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Fikri evi kurtarmıştı ancak parayı nereden bulduğu meçhuldü. Çok geçmeden paranın sahibinin Yedi Bela Aysel olduğu anlaşıldı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Bizim Hikaye dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Bizim Hikaye dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Barış'la Filiz'in arası her şeye rağmen iyiydi. Ancak Fikri’nin karşısında küçük düşen Servet oğluna sorun çıkarmaya devam etti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Bizim Hikaye dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bizim Hikaye dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.



YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Fikri evi kurtarmıştır ancak parayı nereden bulduğu meçhuldür. Çok geçmeden paranın sahibinin Yedi Bela Aysel olduğu anlaşılır, Fikri parayı ondan çalmıştır. Aysel’in gelişiyle Elibollar babalarıyla ilgili bir şey daha öğreneceklerdir.

Barış'la Filiz'in arası her şeye rağmen iyidir. Ancak Fikri’nin karşısında küçük düşen Servet oğluna sorun çıkarmaya devam eder. Babasının bir açığını arayan Barış şok edici bir gerçekle karşılaşır. Servet ise oğlunu pes ettirebilmek için Filiz’i kardeşleriyle ilgili bir belaya sürüklemeye çalışır. Barış, babasının oyununu bozabilecek midir?

 

BAKMADAN GEÇME!