Bizim Hikaye 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Filiz evlenecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Bizim Hikaye 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Filiz evlenecek mi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2017 10:05

Bizim Hikaye dizisinin son bölümü ardından yeni fragman araştırmaları başladı. Elibol ailesinin başına gelen olayları trajikomik bir şekilde ele alan Bizim Hikaye’nin son bölümünde Barış, mahalleye döndü ancak Filiz’in tepkisi sert oldu. Finale ise mahkeme günü damga vurdu. Yeni gelişmeleri merak eden izleyiciler şimdi fragmanı sorguluyor. Peki Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Bizim Hikaye dizisi dün akşam 16. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Genç isimlerin ağırlık olduğu kadrosu ve farklı konusuyla dikkat çeken Bizim Hikaye’nin son bölümünde Filiz’in kardeşleri için çabası ön plana çıktı. Kendilerini şikayet eden kişinin babaları olduğunu öğrenen Filiz, bir kez daha yıkıldı. Cemil’in tehditlerine rağmen Filiz’den tamamen kopamayan Barış ise finale doğru gördüğü manzarayla şok oldu. Son sahneye ise mahkemeden çıkan karar damga vurdu. Hakim, çocukların velayeti için evlilik şartı koydu.

Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı anda haberimizden takip edebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cemil'e evlenme teklif eden Filiz, kardeşlerini geri almak için her şeyi yapmaya hazırdır. Hayalleri gerçek olan Cemil ise bu evliliğin hayata geçmesi için elinden geleni yapacaktır. Tülay ise bu zor kararı vermeden önce iyice düşünmesi konusunda Filiz'e ısrar eder.

Haberin Devamı

Filiz kardeşlerini alabilmek için hayatını düzene sokmaya çalışır. Düzenli bir iş ve sigorta bulmanın yanı sıra Fikri'yi de çocukların velayetini bırakmaya ikna etmek zorundadır. Fakat Fikri'nin her zamanki vurdumduymazlığı ve çıkarcılığı işleri zora sokar.

BAKMADAN GEÇME!